ASUS ZenBook 3: Ανακοινώθηκε με πάχος μόλις 11.9 χιλιοστά

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή για την Asus, η οποία βρέθηκε στην Computex 2016. Εκεί ανακοίνωσε τα Asus Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe, Zenfone 3 Ultra και τα Asus Transformer 3, Pro και Mini, αλλά ένα από τα highlights ήταν το ASUS ZenBook 3.

Με το ASUS ZenBook 3 η εταιρεία επιχειρεί να προκαλέσει το MacBook της Apple για τον τίτλο του καλύτερου ultra-portable computer. Το ZenBook 3 έχει πάχος μόλις 11.9 χλστ., είναι και κατά 10 γραμμάρια πιο ελαφρύ από τον δημοφιλή αντίπαλό του, με βάρος 910 γρ. αλλά και πολύ ισχυρό.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά, το ASUS ZenBook 3 έρχεται με Intel Core i7 CPU, υποστήριξη για μνήμη RAM έως 16GB και 1TB PCIe SSD. Δυστυχώς λόγω του μεγέθους δεν έχει χώρο για πολλές θύρες, η Asus έχει βάλει 3.5mm υποδοχή για ακουστικά και USB-C Universal Dock.

Κατά τα άλλα, ενσωματώνει οθόνη 12.5 ιντσών Full HD, backlit keyboard, αρκετά μεγάλο touchpad, ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, 4 ηχεία Harmon Kardon.

Η τιμή του ASUS ZenBook 3 θα ξεκινά από 1499 δολάρια, αλλά δεν ανακοινώθηκε πότε θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα.

Δείτε το video:

ASUS ZenBook 3, ASUS ZenBook 3: Ανακοινώθηκε με πάχος μόλις  11.9 χιλιοστά

ASUS ZenBook 3, ASUS ZenBook 3: Ανακοινώθηκε με πάχος μόλις  11.9 χιλιοστά

ASUS ZenBook 3, ASUS ZenBook 3: Ανακοινώθηκε με πάχος μόλις  11.9 χιλιοστά

ASUS ZenBook 3, ASUS ZenBook 3: Ανακοινώθηκε με πάχος μόλις  11.9 χιλιοστά

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Για να διαλέξει κάποιος αυτό αντι για το macbook θα πρεπει να είναι πολύ βλακας.

Το MacBook 12″ είναι και πιο ωραιο και εχει καλυτερο λειτουργικο από το asus (μιας και τα windows πια αξίζουν το πολύ σε 10 χρονα, από κει και πανω παιρνεις mac αν εισαι εξυπνος) αλλα και είναι οικονομικοτερο στα 1200 δολαριο μονο.

Tasoulik

Δηλαδή τώρα μισές δουλειές… Τα έβαλαν όλα, δεν μπορούσαν να βάλουν και μια DDR4 RAM δηλαδή, θα πει κανείς λεπτομέρεια, αλλά δεν είναι έτσι με DDR4 RAM θα μπορούσες να μειώσεις και θερμότητα και μπαταρία και φυσικά αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες!

NikosAr

Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη ….ε δε νομίζω …εντάξει η εμπειρία ενός Mac Book air είναι σε ανώτερα επίπεδα χρήσης- λειτουργικότητας ..όσοι εχουν οτιδήποτε σε apple καταλαβαίνουν.

Κύριλλος

@Tasoulik, εκτός από το μειωμένο voltage των DDR4, η διαφορα στην ταχύτητα μεταξύ LPDDR3/LPDDR4 είναι αμελητέα. Και το Mac Book Air LPDDR3 φοράει παρεπιπτόντως.

Τώρα σχετικά με το ποιο αξίζει να επιλέξει κανείς, MacBook ή ZenBook, δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ηλικίας, βλακείας ή εξυπνάδας όπως ισχυρίζεται ο @Λευτερης, αλλά θέμα προτίμησης λειτουργικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.