Zenbook Money Back Warranty: Απόλυτη ικανοποίηση ή τα λεφτά σου πίσω

, Zenbook Money Back Warranty: Απόλυτη ικανοποίηση ή τα λεφτά σου πίσω

Τη δυνατότητα να πάρουν τα χρήματά τους πίσω οι χρήστες σε περίπτωση που δεν μείνουν ικανοποιημένοι με την ποιότητα του Asus Zenbook τους δίνει η Westnet με την υπηρεσίας Zenbook Money Back warranty.

Η νέα ενέργεια της ASUS, έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στην ικανοποίηση των καταναλωτών της καθώς ο χρήστης πλέον μπορεί να αποκτήσει το Zebook που επιθυμεί χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Η ενέργεια, η οποία ισχύει για αγορές μέχρι και τις 30/06/2018, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επιστρέψει το Zenbook του αν δεν μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και να λάβει πίσω το 100% της αξίας του. Η προσφορά καλύπτει όλα τα laptops της σειράς Zenbook μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της.

Τα Zenbook αποτελούν την premium σειρά φορητών υπολογιστών της Asus που έρχονται με λεπτό, κομψό σχεδιασμό και περίβλημα αλουμινίου αλλά και ισχυρές επιδόσεις.

, Zenbook Money Back Warranty: Απόλυτη ικανοποίηση ή τα λεφτά σου πίσω

Για παράδειγμα το Asus ZenBook UX410UA έρχεται με οθόνη 14 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 και αναλογίας 16:9. Στο εσωτερικό του χτυπά ο 7ης γενιάς Intel Core i3-7100U στα 2.4 GHz και συνοδεύεται από 4 GB RAM. Τα γραφικά του είναι Intel HD Graphics 620 ενώ η χωρητικότητά του είναι 1TB μέσω HDD στα 5400 rpm. Για λειτουργικό φορά Windows 10. Διαθέτει θύρα USB Type-C, δύο θύρες USB 2.0, μία USB 3.0, μία θύρα HDMI και υποδοχή κάρτας SD και MMC. Η τιμή του είναι 749 ευρώ.

, Zenbook Money Back Warranty: Απόλυτη ικανοποίηση ή τα λεφτά σου πίσω

Από την άλλη, το Asus ZenBook Pro UX550VE, αποτελεί τέλεια λύση για επαγγελματίες, ενώ συνδυάζει κομψότητα με επιδόσεις. Το Asus ZenBook Pro UX550VE έρχεται με οθόνη 15.6 ιντσών Ultra HD (4K) LED Anti-Glare στα 3840×2160 pixels. Στην καρδιά του χτυπά ο 7ης γενιάς Intel Core i7 στα 2.80 GHz, ο οποίος ενισχύεται από 16 GB RAM. Σε συνδυασμό με την NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti με 4 GB μνήμη γραφικών, όλα σου τα παιχνίδια και τα προγράμματα θα πετάνε. Το Asus ZenBook Pro UX550VE έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 512 GB m2.SSD, ο οποίος υπόσχεται αστραπιαία ταχύτητα αποθήκευσης των αρχείων. Διαθέτει δύο θύρες USB 3.1, δύο USB 3.0 και μία θύρα HDMI. Η κατασκευή του είναι από κράμα αλουμινίου, κάτι που εγγυάται την ανθεκτικότητά του, ενώ το βάρος του είναι 1,4 κιλά. Για λειτουργικό φορά τα Windows 10. Διατίθεται στην τιμή των 1.999 ευρώ.

, Zenbook Money Back Warranty: Απόλυτη ικανοποίηση ή τα λεφτά σου πίσω

Το Asus ZenBook 3 Deluxe έρχεται να ικανοποιήσει τους ακόμη πιο απαιτητικούς χρήστες ενσωματώνοντας τον 7ης γενιάς Intel Core i7 στα 2.7 GHz με δυνατότητα Turbo Boost στα 3.5GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 8 GB RAM. Τα γραφικά αναλαμβάνει η Intel HD Graphics 620. Η χωρητικότητα του Asus ZenBook 3 Deluxe ανέρχεται σε 512GB (SSD).

Το Asus ZenBook 3 Deluxe έρχεται με Full HD οθόνη 14 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixel και το βάρος του είναι μόλις 1,1 κιλά. Για λειτουργικό φορά τα Windows 10 Professional. Διαθέτει μία θύρα USB3.1-Type C (Gen1) και δύο θύρες USB3.1-Type C (Gen2) με Thunderbolt. Έρχεται με Dongle για μετατροπή από USB3.1 σε HDMI. Η τιμή του είναι 1749 ευρώ.

Η ενέργεια “Zenbook Money Back Warranty” είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων των εταιριών Electronet, Media-Markt, Public και στην Κύπρο μέσα από τα καταστήματα των Bionic, Public και Στεφανής

Να σημειωθεί ότι για να επωφεληθεί ο χρήστης της ενέργειας, απαιτείται η εγγραφή στην online βάση της ASUS μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Sponsored

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.