Asus ZenBook UX31A και UX21A, Ultrabooks με επεξεργαστή Ivy Bridge

H Asus ετοιμάζει δύο νέα Zenbooks το UX31A και το UX21A, τα οποία θα έχουν εξαιρετικά λεπτό προφίλ με επεξεργαστή Ivy Bridge για ισχυρές επιδόσεις και οθόνες που θα τραβούν το μάτι με Full HD IPS, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον όμορφο σχεδιασμό τους. Τα δύο μοντέλα θα έρθουν με οθόνες διαγωνίου 13,3 και 11,6 ιντσών αντίστοιχα, με όσους επιλέξουν το μοντέλο με την οθόνη IPS να απολαμβάνουν μία εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Τα ultrabooks θα είναι εξοπλισμένα με μπόλικη μνήμη DDR3L RAM είτε σε 2GB, είτε σε 4GB, και θα συνοδεύονται από κάρτες γραφικών της Intel HD 4000, ενώ αναφορικά με τον αποθηκευτικό χώρο θα χρησιμοποιούν SATA III SSD σε 256GB ή 512GB. Το ισχυρό τους σημείο πάντως θα είναι οι επεξεργαστές, για τους οποίους ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει τις ακόλουθες επιλογές:
• Core i7-3517U, dual-core, 4MB L3, cache, 2.8GHz (3GHz Turbo Boost)
• Core i5-3317U, dual-core, 3MB L3 cache, 2.4GHz (2.6GHz Turbo Boost)
• Core i3-3217U, dual-core, 3MB L3 cache, 1.8GHz

Για θέματα τιμής και ημερομηνίας κυκλοφορίας μείνετε συντονισμένοι εδώ, στο Techblog. Διαβάστε και τη δοκιμή του τωρινού μοντέλου Zenbook UX31.

, Asus ZenBook UX31A και UX21A, Ultrabooks με επεξεργαστή Ivy Bridge

, Asus ZenBook UX31A και UX21A, Ultrabooks με επεξεργαστή Ivy Bridge

, Asus ZenBook UX31A και UX21A, Ultrabooks με επεξεργαστή Ivy Bridge

, Asus ZenBook UX31A και UX21A, Ultrabooks με επεξεργαστή Ivy Bridge

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Κουκλιά, αλλά ακόμα δεν με έχουν πείσει τα Ultrabooks.

katerinaki

βγαζει κατι η apple και μετα την αντιγραφουν ολοι

Κώστας Βλαχάκης

katerinaki, Μην το βλέπεις έτσι.

αντ

Εξέλιξη λέγεται.Και δεν είναι όλα τα μηχανήματα για ”creative” τύπους…

Chris

Μα καλά τι κόλλημα έχουν με την Apple σε σημείο κόμπλεξ ορισμένες φορές. Με αυτή τη λογική γιατί να έχουμε τόσες μάρκες αμάξια , έβγαλε η ford και την αντιγράφουν όλοι

pavlos

Ναι όντος οι άλλες εταιρίες δεν πρέπει να φτιάχνουν Ultrabooks γιατί αντιγράφουν την apple. Δεν πρέπει δηλαδή να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί μας αρέσει να πληρώνουμε ακριβά τα προϊόντα. Έλεος!!!

Κώστας Βλαχάκης

Ναι παιδιά συμφωνούμε. Θα παρακαλέσω όμως να σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση γιατι πάντα θα υπάρχει αυτή και δεν θέλω να χαλάσουμε το άρθρο και να βγούμε off-topic.

Εδώ κουβεντιάζουμε για τα νέα Asus Ultrabooks 🙂

Demis

Πανέμορφο πολύ καλά χαρακτηριστικά μόνο η τιμή μένει να δούμε

A.A.

Όμορφο -εκτός απο το σημείο που ενώνεται η οθόνη με το keyboard εσωτερικά- και με αξιοσέβαστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι οτι η τιμή θα παίζει λίγο κάτω ή λίγο πάνω απο το 1000 οπότε δεν είναι της κατηγορίας που θα αγόραζα προσωπικά, παρόλαυτά μου αρέσει πολύ το concept των ultrabooks και μακάρι σύντομα οι τιμές τους να είναι προσιτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.