Dell, Στην Ινδία θα πουλάει φορητούς υπολογιστές με Ubuntu

Σήμερα δικαιωματικά ήταν η μέρα της Microsoft με την παρουσίαση του πρώτου της tablet Microsoft Surface. Όμως, αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι η Dell αποφάσισε να πουλάει φορητούς υπολογιστές στην Ινδία με το δωρεάν και ανοιχτό λειτουργικό σύστημα Ubuntu και όχι με Windows φαντάζομαι ότι αυτό αποτελεί “χαστούκι” για την MS.

, Dell, Στην Ινδία θα πουλάει φορητούς υπολογιστές με Ubuntu

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsaras97

epitelous kapios kataskevastis pou ipostirizei anoixtou kodika leitourgika systimata!!!

Johnis

Ubuntu οχι Ububtu xD

mitsaras97

Συγνώμη απλώς το πόσταρα αυτό με Windows 8 Release Preview και δεν είχε ελληνικό keyboard. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επιτέλεους καποιος κατασκευαστής επέλεξε να βάλει σε PC Tου σύστημα ανοικτού κώδικα ( δωρεάν)…

Vanzel

Καιρός ν αρχίσουμε να ξεκολάμε απ τη microsoft.

tsele

Ουτς…!

makis88

Προφανώς θέλει να προωθήσει κάποια φθηνή σειρά υπολογιστών και να γλυτώσει τα licences των windows ώστε να πετύχει ακόμα καλύτερη τιμή!

Richie Sambora

@Venzel Ινδός είσαι ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.