Dell Latitude XT2, Με οθόνη multi-touch

Η Dell παρουσίασε το Latitude XT2, ένα tablet PC με οθόνη multi-touch οθόνης, σχεδιασμένο να ενισχύσει την ασφάλεια, να αυξήσει τις επιδόσεις και να διευρύνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι δυνατότητες multi- touch στο Latitude XT2 επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν καθημερινές χειρονομίες, όπως το ελαφρό χτύπημα ή το τσίμπημα για τις λειτουργίες scroll, pan, rotate και zoom που συνεργάζονται με τις εφαρμογές λογισμικού που χρησιμοποιούν κάθε μέρα.

, Dell Latitude XT2, Με οθόνη multi-touch

, Dell Latitude XT2, Με οθόνη multi-touch

Η ενσωμάτωση από την Dell της τεχνολογίας οθόνης multi-touch επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την πλήρη επιφάνεια της οθόνης, σε αντίθεση με την χρήση μόνο του touchpad.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τιμές διαφέρουν αναλόγως το μοντέλο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.