Dell Studio series | Εντυπωσιακή σχεδίαση και δυνατότητες

, Dell Studio series | Εντυπωσιακή σχεδίαση και δυνατότητεςΗ Dell παρουσιάζει τη σειρά φορητών υπολογιστών Studio, μοναδικές προτάσεις συστημάτων σχεδιασμένες για τους δημιουργικούς χρήστες που απαιτούν προϊόντα τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις προσωπικές τους απαιτήσεις. Η οικογένεια Studio παρέχει χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους και να διευρύνουν τους ψηφιακούς τους ορίζοντες. Τα προϊόντα συνδυάζουν νέα τεχνολογία με ιδιαίτερη σχεδίαση και πληθώρα στοιχείων που μπορούν να προσωποποιηθούν με βάση τις απαιτήσεις του κατόχου τους.

Τα πρώτα προϊόντα Studio είναι δύο εξαιρετικά κομψοί φορητοί υπολογιστές, το Studio 15 και το Studio 17. Οι συγκεκριμένοι φορητοί συνδυάζουν μοντέρνα σχεδίαση, εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και χαρακτηριστικά όπως slot load οπτικά drivers, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και ενσωματωμένη web camera.

, Dell Studio series | Εντυπωσιακή σχεδίαση και δυνατότητεςΤα νέα προϊόντα Studio ενσωματώνουν στοιχεία σχεδίασης που εισήχθησαν για πρώτη φορά στα πολυβραβευμένα μοντέλα XPS M1330 και XPS M1530, μεταξύ των οποίων το μοναδικής αισθητικής προφίλ. Από τις επιλογές της σειράς Inspiron, οι φορητοί Studio δανείζονται αρκετές επιλογές που επιτρέπουν στον χρήση να δημιουργήσει έναν φορητό με βάση το χρώμα που επιθυμεί. Επιπλέον, η Dell θα παρέχει προαιρετικά περιφερειακά σε αντίστοιχα χρώματα όπως θήκες μεταφοράς, ποντίκια και ακουστικά που θα επιτρέπουν την δημιουργία μοναδικών σετ.

Επιλέγοντας μεταξύ οθονών Hi-Definition με διαγώνιο 15.4 ή 17-ίντσες , οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ έξι χρωματικών επιλογών, στις οποίες περιλαμβάνονται το νέο Plume Purple και Tangerine Orange όπως και τα Flamingo Pink, Midnight Blue, Ruby Red, Spring Green and Jet Black. Για επιπρόσθετες χρωματικές επιλογές, η Dell έχει προσθέσει επιλογές γυαλιστερού Graphite Grey που μπορεί να συνδυαστεί με μαύρο ή πιο ζωντανό μπλε, ροζ ή κόκκινο σε λεπτομέρειες της σχεδίασης των φορητών.

Μολονότι τα συστήματα Dell Studio διαθέτουν ένα πλούσιο σύνολο βασικού εξοπλισμού, παρέχουν επίσης δυνατότητα επιπρόσθετων επιλογών για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των κατόχων τους, είτε αυτές περιλαμβάνουν ψηφιακή φωτογραφία, μουσική ή δημιουργία online περιεχομένου. Το προαιρετικό Blu-ray Disc drive συμβάλλει στην παροχή κινηματογραφικής ποιότητας απεικόνισης σε οθόνες υψηλής ανάλυσης ενώ στις προσεχείς εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα ασύρματης ευρυζωνικής σύνδεσης από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, η οποία θα επιτρέψει στους χρήστες να συνδέονται απó οποιοδήποτε σημείο χωρίς να αναζητούν Wi-Fi hotspots. Για επιπρόσθετη ασφάλεια, οι καταναλωτές μπορούν να αποφύγουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων με τον προαιρετικό αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Οι ενθουσιώδεις με την ψυχαγωγία χρήστες θα εκτιμήσουν το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο καθώς και τα ακουστικά με σύστημα ακύρωσης θορύβου.

Η Dell εστιάζει επίσης στην απλοποίηση της ψηφιακής εμπειρίας για τους καταναλωτές με μοναδικά χαρακτηριστικά αλληλεπίδρασης όπως το Dell Dock, μια εφαρμογή οργάνωσης. Το Dell Dock είναι μια μοναδική εφαρμογή που αυτόματα ταξινομεί όλες τις εφαρμογές λογισμικού που έχουν εγκατασταθεί στο σύστημα σε απλές, φιλικές στο χρήστη κατηγορίες, στις οποίες μπορεί να πλοηγηθεί από μια απλή μπάρα εργαλείων χωρίς πολυπλοκότητα. Οι καταναλωτές δεν είναι αναγκασμένοι πλέον να εντοπίζουν και να εκτελούν προγράμματα από εικονίδια ή ονόματα εφαρμογών αλλά επιλέγοντας απλά λειτουργίες όπως “email & chat,” “ασφάλεια”, “προβολή φωτογραφιών” και “αναπαραγωγή μουσικής”. Η μπάρα εργαλείων είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη: οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το σημείο εμφάνισης, τα χρώματα ακόμα και τα εικονίδια που χρησιμοποιούνται για να εμφανίζεται μια κατηγορία.

Οι νέοι φορητοί είναι διαθέσιμοι και στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν για το Studio 15 από 799 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α. ενώ η εγγύηση των συστημάτων είναι 2 έτη με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του χρήστη.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.