Dicota LadyAllure | Τσάντα μεταφοράς notebook για γυναίκες με στυλ

Η γερμανική εταιρεία DICOTA, γνωστή κατασκευάστρια τσαντών μεταφοράς και περιφερειακών για φορητούς υπολογιστές, παρουσίασε πρόσφατα τη DICOTA LadyAllure τη μοντέρνα ροζ γυναικεία τσάντα ειδικά σχεδιασμένη για τη μεταφορά υπολογιστή με οθόνη έως 15.4”. Συνδυάζει το κομψό city look με την πρακτικότητα μίας ποιοτικής τσάντας μεταφοράς φορητού υπολογιστή.

Είναι κατασκευασμένη από koskin υψηλής ποιότητας, είναι πολυχρηστική και διαθέτει εσωτερικά δύο θήκες, μία ενισχυμένη για την ασφαλή μεταφορά του notebook σας και μία για έγγραφα Α4 και άλλα μικροαντικείμενα. Επίσης, υπάρχουν εξωτερικά δύο ευρύχωρες τσέπες με θήκες για τα στυλό, το κινητό σας τηλέφωνο και τις επαγγελματικές σας κάρτες, ενώ μη ξεχάσετε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο ασορτί τσαντάκι για τα καλλυντικά το οποίο συνοδεύει την τσάντα.

Η DICOTA LadyAllure Pink διατίθεται μέσω των καταστημάτων Media Markt, Multirama, Fnac κ.ά. στη Λιανική Τιμή των €89,90 και θα μπορούσε ν’ αποτελέσει το απόλυτο θηλυκό αξεσουάρ, ειδικά αν συνδυαστεί με το ροζ DICOTA Blossom mouse.

Επεξεργάστηκε την 27 Μαΐου 2008 11:26

Σχόλια

  • kala einai apaixti!!!!!!kai asorti tsantaki gia ta kallyntika???????kati m leei oti me xerei aytos pou to skeftike!!!hahaha

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.