Δωρεάν παραλαβή, service και παράδοση για τα notebook της Fujitsu-Siemens

Η Fujitsu Siemens Computers Ελλάς, θυγατρική της κορυφαίας ευρωπαϊκής εταιρίας πληροφορικής επεκτείνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης προς τους πελάτες της, με τη δωρεάν παραλαβή και παράδοση των φορητών συστημάτων από και προς το χώρο του πελάτη σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος.

Αυτή η στάνταρ εγγύηση έχει πανευρωπαϊκή κάλυψη ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τη διάρκειά της για όσα έτη επιθυμούν με τα πακέτα Top-Up Warranty. Έτσι, οι χρήστες διευκολύνονται σημαντικά, αποφεύγοντας τη μεταφορά του υπολογιστή τους στους κατά τόπους συνεργάτες τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας.

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο τεχνικής υποστήριξης 801 11 42200 υποδέχεται τις κλήσεις των πελατών και αρκετές φορές κατευθύνει τους χρήστες τηλεφωνικώς με τυχόν προβλήματα εγκατάστασης ή λειτουργίας του συστήματος που τυχόν αντιμετωπίζουν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ρυθμίζει την παραλαβή των συστημάτων και ενημερώνει τους πελάτες για τον χρόνο παραμονής στην υπηρεσία και την ημερομηνία παραλαβή τους.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νεκταριος

δηλαδή η μέχρι πρότινος αντιπροσωπεία που “αναλάμβανε” το service των FS, δεν θα μεσολαβεί? Επειδή το service της ήταν για το πτσο.

Alefandos

Άσε φίλε νεκτάριε, έχεις απόλυτο δίκιο. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να φτιάξει το service γιατι μου φαίνεται ότι το χαμηλό κόστος που δίνουμε για να αγοράσουμε laptop Fujitsu-Siemens το πληρώνουμε μέχρι σήμερα από το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ serviceeeeeeeee

νεκταριος

ευτυχώς δεν μου χάλασε ο fujitsu και διανύω το τρίτο έτος…

kkkkkk

shmera pantws pera oti mou eipan oti exei 1 xrono eggyhsh pote den mou pan gia paralabh paradosh

Κώστας Βλαχάκης

kkkkkk, το άρθρο είναι από 22/06/2007. Θα είναι απόλυτα φυσικό να έχει αλλάξει η πολιτική της εταιρείας σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers FSC

Linux θα χρησιμοποιεί ο ταχύτερος υπερυπολογιστής

Τη Fujitsu εμπιστεύθηκε ο Ιαπωνικός Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (JAEA) για την κατασκευή ενός νέου συστήματος υπερυπολογιστή ο οποίος θα είναι ο πλέον ισχυρός, όταν θα τεθεί σε λειτουργία το 2010. Αποτελώντας τον πυρήνα του νέου συστήματος, το Linux cluster θα χρησιμοποιήσει τους blade servers PRIMERGY BX900 που η Fujitsu θεωρεί ως το βασικό προϊόν στο […]

Business FSC

Fujitsu Siemens Computers PRIMERGY RX600, Ο ταχύτερος Web Server

Ανακοινώθηκε πρόσφατα και επισήμως ο ταχύτερος web server παγκοσμίως: τα αποτελέσματα των δοκιμών επίδοσης καταδεικνύουν ότι ο PRIMERGY RX600 rack server αποτελεί τον κορυφαίο web server στον κόσμο από πλευράς απόδοσης. Η Fujitsu Siemens Computers έκανε χρήση της νέας οικογένειας επεξεργαστών της Intel με την ονομασία Dunnington για να προσθέσει βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά ευρωστίας και redundancy […]

Computers FSC

Οθόνες μηδενικής κατανάλωσης από την Fujitsu Siemens Computers

Οι πρώτες οθόνες παγκοσμίως με το χαρακτηριστικό να σβήνουν αυτόματα όταν βρίσκονται σε κατάσταση power-save mode είναι ήδη διαθέσιμες. Η ανάπτυξή τους έγινε αποκλειστικά από τη Fujitsu Siemens Computers, την κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία πληροφορικής, και ανήκουν στη σειρά οθονών SCENICVIEW Premium Line ECO, χρησιμοποιώντας επαναστατική τεχνολογία για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Notebooks FSC

Fujitsu Siemens LifeBook P8020, Υπέρ-φορητό με 3G

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης VISIT 2008, η Fujitsu Siemens Computers παρουσίασε το νέο πανάλαφρο φορητό LIFEBOOK P8020. Το LIFEBOOK P8020 συμπληρώνει τη σειρά notebook της εταιρείας που βασίζεται στην επεξεργαστική τεχνολογία Intel Centrino 2. Συνδυάζει στυλ και λειτουργίες σε ένα μοναδικά συμπαγές σχήμα. Χάρη στην οθόνη 12.1 ιντσών και το βάρος του που […]