FSC LIFEBOOK P1620 | Tablet PC με βάρος μόλις 1 κιλό

Το εξαιρετικά ελαφρύ LIFEBOOK P1620 της Fujitsu Siemens Computers (FSC) με βάρος μόλις στο 1 κιλό είναι ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν να αντικαταστήσουν το παραδοσιακό χαρτί και μολύβι με μία ηλεκτρονική συσκευή. Η ανανεωμένη του έκδοση είναι συμπαγής και συμπληρώνεται με νέα χαρακτηριστικά. Η νέα φωτεινή 8.9 ιντσών ευρείας θέασης WXGA οθόνη μπορεί να περιστραφεί εύκολα, μετατρέποντας το φορητό στο ελαφρύτερο tablet PC παγκοσμίως.

Η οθόνη περιστρέφεται 180° και στις δύο κατευθύνσεις χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία συνδέσεων, ενώ οι παρουσιάσεις γίνονται με το ιδιαίτερο στυλ του στελέχους χρησιμοποιώντας το γραφικό του χαρακτήρα, καθώς δεν απαιτείται ειδικό πενάκι για τη γραφή στην οθόνη. Μια προαιρετική six-cell μπαταρία παρέχει έως εννέα ώρες διάρκεια ζωής και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, WLAN (a/b/g) και ενσωματωμένου LAN. Είναι επίσης Wi-Fi certified για εγγυημένη διαλειτουργικότητα, ενώ διαθέτει επίσης προαιρετικά ενσωματωμένο UMTS (HSDPA/HSUPA).

Η λιτότητα της λειτουργίας tablet επιτυγχάνεται με το ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο σύστημα, χωρίς να απαιτείται η πληκτρολόγηση κωδικού πρόσβασης. Εναλλακτικά, προσωπικοί κωδικοί πρόσβασης μπορούν εύκολα και με ασφάλεια να δημιουργηθούν μέσω του SmartCase Logon+. Κατά τη λειτουργία του ως notebook, ένα μικρό και ελαφρύ port replicator δίνει τη δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης σε όλες τις συνδέσεις.

Το LIFEBOOK P1620 παρέχει κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας, εύκολη μεταφορά δεδομένων και εργονομικό πληκτρολόγιο. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία επεξεργαστών της Intel Centrino διασφαλίζεται αυξημένη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας και μέγιστη απόδοση για τη λειτουργία των εφαρμογών.

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουλίου 2008 11:30

Σχόλια

  • εμένα μου άρεσε το lifebook που είναι από τιτάνιο το υλικό του αλλά όταν είχα δει τη τιμή... ΚΑΗΚΑ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.