HP Mini 2140, Netbook με οθόνη LED 10.1″ ανάλυσης έως και 1366×768

Η HP ενισχύει το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων Mini και παρουσιάζει το νέο HP Mini 2140 σχεδιασμένο ειδικά για mobile workers, οι οποίοι επιθυμούν μια πλούσια εμπειρία υπολογιστή σε ένα μικρό, φορητό πακέτο. Το HP Mini 2140 περιλαμβάνει έναν συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την εν κινήσει εμπειρία του χρήστη. Οθόνη LED 10,1 ιντσών, επεξεργαστή Intel Atom και μεγάλο και άνετο πληκτρολόγιο.

, HP Mini 2140, Netbook με οθόνη LED 10.1″ ανάλυσης έως και 1366×768

Στα νέα αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν για το Mini περιλαμβάνονται ένα HP USB Docking Station, ακουστικά HP Mobile Audio Speakers με θύρα USB, και HP USB οπτικό disk drive, το οποίο μπορεί να διαβάζει και να γράφει CD και DVD, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και την τεχνολογία HP LightScribe αποθηκεύοντας περιεχόμενο απευθείας πάνω στα CDs. Επίσης, μια ελαφριά, λειτουργική τσάντα ειδικά σχεδιασμένη για την HP με μία σκληρή θήκη προσφέρουν επιπλέον προστασία για τους mobile workers.

Ο στάνταρτ εξοπλισμός περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Atom Ν270 στα 1,6GHz, οθόνη LED 10,1 ιντσών με ανάλυση έως και 1366×768 pixels και σκληρό δίσκος HDD 160GB. Θα κυκλοφορήσουν μοντέλα με 1GB και 2GB μνήμης RAM, με μικρή και ελαφριά μπαταρία και με μεγαλύτερη με περισσότερη διάρκεια ζωής και με λειτουργικό Windows XP ή Windows VISTA με δυνατότητα downgrade!!!

, HP Mini 2140, Netbook με οθόνη LED 10.1″ ανάλυσης έως και 1366×768

Οι τιμές για το HP Mini 2140 θα είναι από 399 ευρώ έως 599 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο από τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikkos

Καλησπέρα σε όλους τους techblogίτες. Έχοντας το 2140 στα χέρια μου εδώ και τρεις ημέρες, νοιώθω έτοιμος να γράψω μερικά λόγια για το συγκεκριμένο netbook της HP. Αρχικά πρόκειται για μια πολύ ποιοτική και προσεγμένη κατασκευή. Το αλουμίνιο κυριαρχεί στο μικρό σώμα του HP, ανοίγωντας την piano black οθόνη εμφανίζεται ένα λειτουργικό και κατα 92% πλήρες πληκτρολόγιο (η HP το μέτρησε, όχι εγώ) σε “αλουμινιένα απόχρωση. Το track pad είναι εξίσου εύχρηστο, ωστόσο θέλει λίγη εξάσκηση μέχρι να το συνήθισει κανείς. Αυτό που δεν με ευχαριστεί ιδιαίτερα, είναι η πολύ πλαστική υφή των δύο κουμπιών που αναλαμβάνουν τον ρόλο του αριστερού και δεξιού click. Στα πλαίνα της συσκευής βρίσκονται οι 2 (μόνο;;) θύρες USB, το card reader, οι υποδοχές του φορτιστή, των ακουστικών και του μικροφώνου, η θύρα για την σύνδεση monitor, μια υποδοχή ethernet και η υποδοχή για το αντικλεπτικό. Στο πίσω μέρος…..δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μιας και η οθόνη του 2140, ανοίγει διαφορετικά από το προηγούμενο μοντέλο, καλύπτωντας έτσι το πίσω μέρος αλλά παράλληλα δίνει χώρο στα μεγάφωνα της συσκευής! Στο εμπρός μέρος 3 πανέμορφα κρυσταλλικά leds σε αποχρώσεις του μπλε (τα 2 είναι ενσωματωμένα στους ισάριθμους διακόπτες του power και του WiFi), δίνουν άλλο τόνο στην συσκευή… Συνέχεια »

αγγελος κοτσιρης

καλησπερα σας… επειδη πηγα να παιξω ενα παιχνιδι αλλαξα τις ρυθμισεις της οθονης … μηπως μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να βαλλω τις σωστες ρυθμισεις της οθονης;;; ευχαριστω παρα πολυ

Nikkos

Στον χώρο ειδοποιήσεων κάτω δεξιά, θα βρεις το εικονίδιο της κάρτας γραφικών. Την ανοίγεις με δεξί κλικ, πας εμφάνιση ρυθμίσεων και αλλάζεις την ανάλυση.

αγγελος κοτσιρης

ενταξει κυριε Νικο… αλλα θελω να ξερω ποια ειναι η σωστη αναλυση ωστε να επανερθει ο υπολογιστης … 800x 600 το εχω αλλα δεν ειναι η σωστη…

Nikkos

Αν θυμάμαι καλά σου δίνει δύο επιλογές.
Την 800×600 και την 1024×576. Φυσικά επιλέγεις τη μέγιστη δυνατή 🙂

Tolis

Τρέχει θαυμάσια και windows 8 χωρίς καμία ανάγκη για εγκατάσταση ιδιαίτερων προγραμμάτων οδήγησης….

Γιαννης

Ποσους πυρινες εχει;

basilhs

εγω το εχω απο τον νοεμβριο του 2009 ακομα τωρα με 2gb ram επανω ακομα και τα windows 10 τρεχει αλα με windows xp home ειναι μια χαρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.