HP Slatebook 14, Android laptop με οθόνη 14 ιντσών

Ένα demo video που διέρρευσε σήμερα αποκαλύπτει το HP Slatebook 14. Πρόκειται για laptop που τρέχει με Android και έχει 14 ιντσών οθόνη αφής στα 1080p. Δεν μιλάμε για κάποιο υβριδικό (tablet + keyboard dock) όπως είναι το Slatebook X2 και ούτε για κάποια dual-boot συσκευή, μιλάμε για καθαρό Android.

Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το Android σε υβριδικές συσκευές ή συσκευές που δεν ξεπερνούν τις 10 ίντσες. Αν το βίντεο που διέρρευσε είναι πραγματικό τότε η HP θα σπάσει το φράγμα των 10 ιντσών.

Τα specs του δεν έχουν διευκρινιστεί αλλά το video «υπόσχεται» ένα λεπτό και ελαφρύ design, φαίνεται πως θα έχει πάχος μικρότερο από 20mm. Αναφέρεται ως προσιτή συσκευή αλλά δεν πρέπει να αναμένουμε κάτι πολύ φθηνό. Η κατασκευή του φαίνεται πως θα είναι από πολυανθρακικό και θα διατεθεί σε ανοιχτά χρώματα.

Όπως είπαμε το HP Slatebook 14 έχει 1080p οθόνη αλλά είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει και μια δεύτερη πιό οικονομική έκδοση με χαμηλότερη ανάλυση οθόνης. Θα έχει Tegra 4 με 2GB RAM και 16GB χωρητικότητα ενώ θα δέχεται και microSD card. Όσο για την έκδοση του Android, φημολογείται ότι θα είναι 4.2 Jelly Bean.

, HP Slatebook 14, Android laptop με οθόνη 14 ιντσών
, HP Slatebook 14, Android laptop με οθόνη 14 ιντσών
, HP Slatebook 14, Android laptop με οθόνη 14 ιντσών
, HP Slatebook 14, Android laptop με οθόνη 14 ιντσών
, HP Slatebook 14, Android laptop με οθόνη 14 ιντσών
, HP Slatebook 14, Android laptop με οθόνη 14 ιντσών
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλκης

δεν ξέρω ποσό βολικο είναι πάντως είναι πανέμορφο

Akn

εμένα απο όλα τούτα μου έκανε εντύπωση το background το θέλω!

Πανος

Πανέμορφο, αλλά χωρίς λόγο ύπαρξης με το android. Όταν αρχίσει τα κολλήματα θα έχει πολύ γέλιο…

Τομ

Χιλιες φορες καλυτερα απο chromebook. Γενικα περιεργη κατηγορια. Οχι laptop οχι tablet κατι ενδιαμεσο.

kwstascifi

Όποιος λέει ότι το Android “κολλάει” είναι ή άσχετος (ή troll), ή δεν έχει χρησιμοποιήσει τίποτα παραπάνω από Android 4.0.
(εξαίρεση οι συσκευές της Samsung με το TouchWiz).

Αλέξανδρος

Καλή φάση στις 14″ αλλά αν ήταν και αποσπώμενη η οθόνη θα ήταν σπέσιαλ. Τώρα για το λειτουργικό τι να πω, αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει το tablet με την οθόνη και γράφω το σχόλιο-εντυπώσεις ( lg g pad 8.3). Το android το γουστάρω πολύ αλλά το ιδανικό θα ήταν dual boot ειδικά όταν μιλάμε για laptop στις 14 ίντσες.

sofokles5

καλα σε ολα τα asus eee εδω και 4 χρονια μπορεις ανα πασα στιγμη να εγκαταστήσεις το android distro της asus. μπορώ να επιβεβαιώσω οτι ειναι ενα αδιανοητο χάσιμο χρονου. καμια απολύτως χρηστικότητα…..

LthIX

Εάν δεν έχει SIM υποδοχή, δεν ειναι fanless και δεν κρατάει 16 ώρες η μπαταρία του, δεν υπάρχει νόημα για αυτό το concept

mt7

  πολυ ωραιο κονσεπτ.το αντροιντ μπορουμε ολοι μας να το βαλουμε σε ολυς τους υπολογιστες..το εβαλα στο λαπτοπ μ και οντως ειναι μια ξεκουραστη και ευχαριστη εμπειρια..το κακο ειναι πως δεν εχουν βγει πολλες χρησιμες εφαρμογες γ αυτη τν πλατφορμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.