HP Mini 1000 Vivienne Tam Special Edition, Κόκκινο της φωτιάς

Η HP συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια Vivienne Tam και λανσάρει το φορητό υπολογιστή HP Vivienne Tam Special Edition. Ο νέος φορητός υπολογιστής διακρίνεται για την κομψότητα και το design του, γεγονός που δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του ως ο πρώτος γυναικείος ψηφιακός φάκελος. Ο HP Vivienne Tam Special Edition προκάλεσε αίσθηση και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού.

, HP Mini 1000 Vivienne Tam Special Edition, Κόκκινο της φωτιάς

Η HP είναι η πρώτη εταιρία υπολογιστών που συνεργάζεται με μία σχεδιάστρια μόδας παγκοσμίου φήμης και συνδυάζει τη μόδα σε ένα notebook μοναδικού design και υπεροχής. Ο ψηφιακός «φάκελος» HP Vivienne Tam Special Edition απευθύνεται στη σύγχρονη δυναμική γυναίκα που επιθυμεί ένα top gadget χωρίς να αποχωρίζεται το στυλ σε κάθε πτυχή της πολύπλευρης ζωής της. Η Tam συνεργάστηκε με την HP για τον σχεδιασμό τόσο των αξεσουάρ όσο και της συσκευασίας του notebook.

, HP Mini 1000 Vivienne Tam Special Edition, Κόκκινο της φωτιάς

Ο φορητός υπολογιστής HP Vivienne Tam Special Edition αποτελεί μία μοναδική έμπνευση design, κομψότητας και μεγάλης λειτουργικότητας στη χρήση. Η επάνω επιφάνεια του notebook είναι αστραφτερά κόκκινη και ξεχειλίζει από άνθη παιώνιας που είναι και το εθνικό λουλούδι της Κίνας. Το μοτίβο της παιώνιας αποτελεί μια μοναδική μίξη Ασιατικών και Δυτικών πολιτισμών, αρχαίου και σύγχρονου στυλ, τεχνολογίας και μόδας το οποίο φθάνει στο εσωτερικό του notebook μέχρι το πληκτρολόγιο. Με το notebook προσφέρεται επίσης μια υφασμάτινη θήκη που βοηθά να προστατεύεται η εξωτερική επιφάνεια όταν ο υπολογιστής μεταφέρεται σαν τσάντα – φάκελος.

Το HP Mini 1000 Vivienne Tam Special Edition αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη Μαρτίου 2009, με προτεινόμενη λιανική τιμή 479 ευρώ.

, HP Mini 1000 Vivienne Tam Special Edition, Κόκκινο της φωτιάς

Vivienne Tam
Η Vivienne Tam είναι ένας πρωτοπόρος οίκος μόδας που ιδρύθηκε το 1994. Η Εταιρία παράγει, σχεδιάζει και προωθεί σύγχρονα γυναικεία ενδύματα, που διατίθενται σε μεγάλα πολυκαταστήματα, εξειδικευμένα καταστήματα και ανεξάρτητες μπουτίκ σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ. Η Εταιρία έχει έντονη παρουσία και στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, με περισσότερα από 30 ανεξάρτητα καταστήματα ή μπουτίκ σε μεγάλα πολυκαταστήματα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
V

Ωραία.
Βάλαν τη μόδα και στην αγορά των υπολογιστών.
Τα αλλάζανε κάθε 2 χρόνια, τώρα θα πρέπει να τα αλλάζουνε κάθε 6 μήνες.
Αγόρασε, αγόρασε, αγόρασε..κατανάλωσε.
Και οι άλλοι δεν έχουν να φάνε.
Αξίζει να το δείτε:
https://www.storyofstuff.com/international/

efi

pu boro na agoraso notebook” hp mini 1100 vivienne Tam Edition”-perimeno tin apandisi.

efi

stin atina se fio katastima boro na agoraso hp mini 1100 vivienne Tam Special Edition –kokkino tis fotias.

dionisis

fantasiko laptop alla sto plaisio to exei pio fthino mipws .mipws exei tipota parapanw to diko sas?

dionisis

mporeis na mou peis kanena kalo mini laptop katw apo 450 eurw ??????

katerina

θελω βοηθεια εχω αυτο το netbook και η οθονη εχει παθει εσωτερικο ραγισμα και δεν ξερουμε πως φτιαχνετε η αν δεν φτιαχνεται καν στειλτε μια απαντηση οσοι ξερετε κατι γιατι δεν μπορω να μαθω απο το ιντερνετ, τι πρεπει να κανω ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.