Intel IDF 2012, To 2012 θα είναι η χρονιά των Ultrabooks [video]

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου IDF 2012 που πραγματοποίησε η Intel στο Πεκίνο (Κίνα) η εταιρεία επικεντρώθηκε στα Ultrabooks και τους επόμενους φορητούς υπολογιστές με Windows 8. Το 2012 θα είναι η χρονιά των Ultrabooks σύμφωνα με την Intel και εμείς δεν έχουμε παρά να ονειρευόμαστε τις concept συσκευές στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε το πολύ λεπτό υβριδικό ultrabook – tablet με το κόκκινο χρώμα αλλά και το Nikiski με τη διάφανη οθόνη.

update: Προστέθηκε ακόμα μια φωτογραφία.
, Intel IDF 2012, To 2012 θα είναι η χρονιά των Ultrabooks [video]

, Intel IDF 2012, To 2012 θα είναι η χρονιά των Ultrabooks [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

τέλειο…..

Panos7GR

Έτσι ίσως ναι, θα αγόραζα Ultrabook…Φοβερό design και μου αρέσει πολύ η ιδέα του ταμπλετοειδες Ultrabook! Αλλά αν οι τιμές συνεχίσουν να είναι πάνω από το χιλιάρικο, τότε λυπάμαι για αυτούς εκεί στην Intel δεν θα είναι η χρόνια των Ultrabooks. Πολλά λεφτά για το τίποτα παραπάνω πέρα από το design….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.