Notebook Protection Services από τη Lenovo

LenovoΗ Lenovo, συνώνυμη με την πρωτοπορία στην κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, τώρα προσφέρει και στην Ελλάδα, μέσα σπό το Δίκτυο των Συνεργατών της, τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες της τις υπηρεσίες ασφάλειας «Notebook Protection Services» αναβαθμίζοντας αυτόματα το επίπεδο παροχών, με κάθε αγορά φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή της Lenovo.

Οι υπηρεσίες «Notebook Protection Services» συμπληρώνουν την προϋπάρχουσα ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε επίπεδο Std-Warranty Extension και Post-Warranty Maintenance, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στην κάλυψη των αναγκών της αγοράς φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πρόκειται για ουσιαστική βελτίωση στην εγγύηση συντήρησης υλικού έως 4 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής εγγύησης του υπολογιστή. Η ηλεκτρονική διαδικασία παραγγελίας στις νέες υπηρεσίες της Lenovo, είναι εύκολη και με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο αγοραστικό κοινό, ενώ παράλληλα, η εμπειρία χρήσης εξοπλισμού Lenovo γινεται μια προσιτή πολυτέλεια για κάθε χρήστη.

Η παραγγελία κάθε υπηρεσίας Lenovo γίνεται με τον ίδιο τρόπο, που σήμερα παραγγέλνει κάποιος οποιοδήποτε υπολογιστή της εταιρείας, αλλά με το χρονικό περιθώριο των 30 ημερών από την αγορά του υπολογιστή που θα συνοδεύει. Το καταναλωτικό κοινό θα πρέπει επίσης να γνωρίζει πως θα πρέπει να πραγματοποιήσει την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέσω διαδικτύου, εντός 15 ημερών από την παραλαβή της απόδειξης αγοράς της, συμπληρώνοντας την απλή φόρμα που θα λάβει αυτόματα στο email που θα προκαθορίσει στο στάδιο της παραγγελίας της.

Η Lenovo αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων στους Η/Υ προς διευκόλυνση του αγοραστικού κοινού της, με στόχο την αναγνώριση πιθανών ζημιών που μπορεί να έχουν προκληθεί από κάποιο ατύχημα σε οποιοδήποτε υπολογιστή Lenovo και την αποκατάστασή του από τις υπηρεσίες «Notebook Protection Services», τις οποίες ο πελάτης έχει ήδη αγοράσει. Πιθανή ζημιά από ατύχημα εκλαμβάνεται ως κάθε ζημιά που οφείλεται σε τυχαία και απρόβλεπτη ενέργεια, και η οποία επηρεάζει τη σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού.

Οι υπηρεσίες «Notebook Protection Services» έχουν μέγιστο όριο χρήσης, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το κόστος πλήρους αντικατάστασης του εξοπλισμού (ή παρεμφερούς εξοπλισμού με τον αρχικά αγορασμένο) κατά την περίοδο της εγγύησης. Σε περίπτωση που το κόστος αντικατάστασης εξοπλισμού ξεπερνά το μέγιστο όριο, η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να παράσχει την οποιαδήποτε βοήθεια στους πελάτες της, αλλά με επιπρόσθετη χρέωση για να καλυφθεί η διαφορά.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

H πανδημία φέρνει άνοδο στη ζήτηση για Chromebooks

Τα στοιχεία της Canalys δείχνουν ότι η ανάγκη για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες της ζήτησης σε Chromebooks.

Notebooks Samsung

Samsung Notebook Odyssey: Νέο gaming laptop με GeForce RTX 2080 GPU και 15.6’’ οθόνη (144Hz) [CES 2019]

Η Samsung στα πλαίσια της CES 2019 ανακοίνωσε το νεότερο Notebook Odyssey με μειωμένα bezels, ιδιαίτερη σχεδιαστική προσέγγιση, 15.6’’οθόνη και NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU.

Games Alienware Dell

Η Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware gaming laptops [CES 2019]

Λέγεται πως το hot θέμα της φετινής έκθεσης τεχνολογίας, στο Las Vegas, θα είναι οι φορητοί υπολογιστές για gaming. Η Dell θα παρουσιάσει τα δύο νέα της μοντέλα, τα ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware που έφτιαξε ποτέ.

Notebooks Dell featuredtv

Επισκεφτήκαμε το Dell Exclusive Store στην Αθήνα [VLOG]

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαμε στο κατάστημα Dell Exclusive Store που φιλοξενείται εδώ και δύο χρόνια στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα μοντέλα της Dell που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον επίσημο διανομένα της εταιρείας στην Ελλάδα, την Oktabit.