Notebook Protection Services από τη Lenovo

, Notebook Protection Services από τη LenovoΗ Lenovo, συνώνυμη με την πρωτοπορία στην κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, τώρα προσφέρει και στην Ελλάδα, μέσα σπό το Δίκτυο των Συνεργατών της, τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες της τις υπηρεσίες ασφάλειας «Notebook Protection Services» αναβαθμίζοντας αυτόματα το επίπεδο παροχών, με κάθε αγορά φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή της Lenovo.

Οι υπηρεσίες «Notebook Protection Services» συμπληρώνουν την προϋπάρχουσα ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε επίπεδο Std-Warranty Extension και Post-Warranty Maintenance, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στην κάλυψη των αναγκών της αγοράς φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πρόκειται για ουσιαστική βελτίωση στην εγγύηση συντήρησης υλικού έως 4 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής εγγύησης του υπολογιστή. Η ηλεκτρονική διαδικασία παραγγελίας στις νέες υπηρεσίες της Lenovo, είναι εύκολη και με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο αγοραστικό κοινό, ενώ παράλληλα, η εμπειρία χρήσης εξοπλισμού Lenovo γινεται μια προσιτή πολυτέλεια για κάθε χρήστη.

Η παραγγελία κάθε υπηρεσίας Lenovo γίνεται με τον ίδιο τρόπο, που σήμερα παραγγέλνει κάποιος οποιοδήποτε υπολογιστή της εταιρείας, αλλά με το χρονικό περιθώριο των 30 ημερών από την αγορά του υπολογιστή που θα συνοδεύει. Το καταναλωτικό κοινό θα πρέπει επίσης να γνωρίζει πως θα πρέπει να πραγματοποιήσει την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέσω διαδικτύου, εντός 15 ημερών από την παραλαβή της απόδειξης αγοράς της, συμπληρώνοντας την απλή φόρμα που θα λάβει αυτόματα στο email που θα προκαθορίσει στο στάδιο της παραγγελίας της.

Η Lenovo αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων στους Η/Υ προς διευκόλυνση του αγοραστικού κοινού της, με στόχο την αναγνώριση πιθανών ζημιών που μπορεί να έχουν προκληθεί από κάποιο ατύχημα σε οποιοδήποτε υπολογιστή Lenovo και την αποκατάστασή του από τις υπηρεσίες «Notebook Protection Services», τις οποίες ο πελάτης έχει ήδη αγοράσει. Πιθανή ζημιά από ατύχημα εκλαμβάνεται ως κάθε ζημιά που οφείλεται σε τυχαία και απρόβλεπτη ενέργεια, και η οποία επηρεάζει τη σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού.

Οι υπηρεσίες «Notebook Protection Services» έχουν μέγιστο όριο χρήσης, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το κόστος πλήρους αντικατάστασης του εξοπλισμού (ή παρεμφερούς εξοπλισμού με τον αρχικά αγορασμένο) κατά την περίοδο της εγγύησης. Σε περίπτωση που το κόστος αντικατάστασης εξοπλισμού ξεπερνά το μέγιστο όριο, η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να παράσχει την οποιαδήποτε βοήθεια στους πελάτες της, αλλά με επιπρόσθετη χρέωση για να καλυφθεί η διαφορά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Η Lenovo παρουσίασε το πρώτο OLED laptop με διπλή οθόνη

To ολοκαίνουργιο Yoga Book 9i της Lenovo είναι το πρώτο OLED laptop με πλήρους μεγέθους διπλή οθόνη και προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα δυνατοτήτων, σχεδιασμένων έτσι ώστε να επιτρέπουν στο δημιουργικό χρήστη να χτίσει τη δική του ιστορία.

Computers CES 2023 featured Lenovo

CES 2023: H Lenovo καινοτομεί με το Yoga Book 9i με δύο οθόνες

Στη CES 2023 στο Λας Βέγκας, η Lenovo ανακοίνωσε τον φορητό υπολογιστή Yoga Book 9i, τον πρώτο με δύο οθόνες OLED.

Gear Black Friday 2022 Lenovo

Black Friday από σήμερα στο Lenovo Official Store

Το Lenovo Official Store Αθήνας μπήκε ήδη σε ρυθμούς Black Friday και προσφέρει δεκάδες προϊόντα σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Business Lenovo

Πρώτη πτώση εσόδων σε 10 τρίμηνα για την Lenovo

Ο κινεζικός όμιλος Lenovo ανέφερε την πρώτη του μείωση εσόδων σε 10 τρίμηνα, καθώς η έκρηξη των πωλήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών που τροφοδοτείται από την πανδημία έφτασε στο τέλος.