Lenovo ThinkPad Τ61 & R61 με Centrino Pro και Intel Turbo Memory

Η Lenovo παρουσιάζει τους νέους φορητούς Η/Υ, ThinkPad T61 και R61 widescreen με ευρεία οθόνη, την πρώτη ευρεία οθόνη που κατασκευάσθηκε για την σειρά R, των φορητών υπολογιστών που προτιμούν όλοι οι top επαγελματίες και επιχειρηματίες, ανεξάρτητα με το είδος, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εργασίας τους.

Οι νέοι φορητοί Η/Υ προσφέρουν στους χρήστες όλες τις τελευταίες καινοτομίες, περιλαμβάνοντας ένα νέο Top Cover Roll Cage για εξαιρετική διάρκεια, βελτιωμένο σύστημα αερισμού, ενισχυμένη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω του προγράμματος Ultra Connect II και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας μέσω της εναλλακτικής επιλογής Battery Stretch control. Επιπλέον, οι νέοι ThinkPad T61 & R61 widescreen με ευρεία οθόνη, παρέχουν την τεχνολογία Intel Centrino Pro και Intel Centrino Duo χαρίζοντας στους χρήστες την πιο δυνατή, υψηλών αποδόσεων και χαμηλότερου θορύβου εμπειρία προσωπικού Η/Υ, από ποτέ!

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Lenovo ThinkPad T61 & R61 widescreen με ευρεία οθόνη, είναι κατασκευασμένοι με ένα νέο Top Cover Roll Cage, επιπρόσθετα στο αρχικό roll cage μαγνησίου του σκληρού δίσκου, παρέχοντας απόλυτη αξιοπιστία και προστασία στο φορητό Η/Υ από άκρη σε άκρη. Το νέο Top Cover Roll Cage μειώνει την πίεση στην LCD οθόνη κατά 25% κατά μέσο όρο, όταν ο φορητός Η/Υ πέσει κάτω, σε σχέση με τους προηγούμενους φορητούς Η/Υ ThinkPad.

Ακόμη, συνδυάζουν χαρακτηριστικά όπως τον αισθητήρα του συστήματος Lenovo Active Protection System, ο οποίος λειτουργεί σαν “airbag” του φορητού υπολογιστή και σκληρό δίσκο με χαρακτηριστικό shock-mounted, παρέχοντας έτσι υψηλού επιπέδου αξιοπιστία και διάρκεια.

Επιπρόσθετα, η Lenovo παρέχει την καλύτερη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω του προγράμματος Ultra Connect II. Ο σχεδιασμός αυτού του προγράμματος σύνδεσης βοηθά στη μείωση των ηλεκτρικομαγνητικών θορύβων μεταξύ της οθόνης LCD και των υλικών, αυξάνοντας την απόδοση των ασύρματων εφαρμογών WWAN και WLAN δικτύωσης, ενώ παράλληλα εξαλείφει την ανάγκη για χρήση εξωτερικών κεραίων. Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Lenovo προσφέρουν διάφορες εναλλακτικές επιλογές σύνδεσης, όπως: α) WWAN για συγκεκριμένα μοντέλα φορητών υπολογιστών της οικογένειας ThinkPad, β) WLAN με τεχνολογία 802.11n, γ) GB Ethernet LAN, δ) Bluetooth και φυσικά ε) modem.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σχεδιασμός των νέων φορητών Η/Υ ThinkPad T61 & R61 widescreen ευρείας οθόνης, περιλαμβάνει ένα βελτιωμένο σύστημα αερισμού, το οποίο μειώνει τη θερμοκρασία της επιφάνειας έως 10%, μειώνοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα θορύβου έως 3 ντεσιμπέλ σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της οικογένειας των Thinkpad.

Τέλος, ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που προσφέρει ο βελτιωμένος σχεδιασμός των νέων φορητών Η/Υ, είναι η μπαταρία³ με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως 15% περισσότερη διάρκεια) μέσω του προγράμματος Battery Stretch, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να καθορίζουν λειτουργίες όπως π.χ. τη χρήση Bluetooth μέσω του Power Manager λογισμικού που παρέχει η τεχνολογία ThinkVantage κι επιτρέπει την μεγιστοποίηση ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, προσφέρεται ενισχυμένη ασφάλεια και αποκρυπτογράφηση εξ’ολοκλήρου του σκληρού δίσκου σε συγκεκριμένα μοντέλα των νέω φορητών Η/Υ, με βελτιωμένη αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και έξυπνο card reader. Οι χρήστες που θα επιλέξουν τον φορητό υπολογιστή ThinkPad T61 widescreen ευρείας οθόνης , μπορούν να επωφεληθούν από την μνήμη Intel Turbo Memory που διατίθεται μέσω των εξελιγμένων δυνατοτήτων της τεχνολογίας Intel Active Management Technology, ενώ οι χρήστες που θα επιλέξουν τον φορητό υπολογιστή ThinkPad R61 widescreen ευρείας οθόνης, μπορούν να επωφεληθούν από τη βελτιωμένη κάμερα που διατίθεται και τις νέες βελτιωμένες κάρτες γραφικών.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

H πανδημία φέρνει άνοδο στη ζήτηση για Chromebooks

Τα στοιχεία της Canalys δείχνουν ότι η ανάγκη για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες της ζήτησης σε Chromebooks.

Notebooks Samsung

Samsung Notebook Odyssey: Νέο gaming laptop με GeForce RTX 2080 GPU και 15.6’’ οθόνη (144Hz) [CES 2019]

Η Samsung στα πλαίσια της CES 2019 ανακοίνωσε το νεότερο Notebook Odyssey με μειωμένα bezels, ιδιαίτερη σχεδιαστική προσέγγιση, 15.6’’οθόνη και NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU.

Games Alienware Dell

Η Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware gaming laptops [CES 2019]

Λέγεται πως το hot θέμα της φετινής έκθεσης τεχνολογίας, στο Las Vegas, θα είναι οι φορητοί υπολογιστές για gaming. Η Dell θα παρουσιάσει τα δύο νέα της μοντέλα, τα ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware που έφτιαξε ποτέ.

Notebooks Dell featuredtv

Επισκεφτήκαμε το Dell Exclusive Store στην Αθήνα [VLOG]

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαμε στο κατάστημα Dell Exclusive Store που φιλοξενείται εδώ και δύο χρόνια στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα μοντέλα της Dell που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον επίσημο διανομένα της εταιρείας στην Ελλάδα, την Oktabit.