MacBook Pro: Γιατί το Consumer Reports δεν προτείνει την αγορά του

Τα νέα MacBook Pro, που ανακοίνωσε η Apple ήρθαν να φέρουν μεγάλες αλλαγές μετά από καιρό. Μια από αυτές ήταν η προσθήκη της Touch Bar στην επάνω πλευρά του πληκτρολογίου, η οποία δέχτηκε θετική κριτική, όμως υπάρχουν και αλλαγές που δεν ήταν ευπρόσδεκτες. (Δείτε το σχετικό άρθρο)

Ωστόσο, το Consumer Reports, αποφάσισε ότι δεν θα προτείνει την αγορά των φετινών MacBook Pro της Apple. Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι το Consumer Reports είναι αμερικανικό μηνιαίο περιοδικό που εκδίδεται από την Ένωση Καταναλωτών, περιέχει διάφορα tests και αξιολογήσεις προϊόντων και γι’ αυτό δεν δέχεται διαφημίσεις.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Consumer Reports δεν προτείνει κάποιο MacBook και ο λόγος είναι η ασυνεπής διάρκεια της μπαταρίας. Σε συνεχή test που πραγματοποίησε στο 13 ιντσών μοντέλο με Touch Bar, αρχικά έδωσε διάρκεια 16 ώρες, τη δεύτερη φορά έδωσε 12.75 ώρες και την τρίτη φορά η διάρκεια της μπαταρίας ήταν μόλις 3.75 ώρες. Το 13 ιντσών μοντέλο χωρίς Touch Bar διήρκεσε 19.5 ώρες σε μια δοκιμή, αλλά μόλις 4.5 ώρες στην επόμενη. Όσο για το 15 ιντσών μοντέλο, τη μια έδωσε 18.5 ώρες και την άλλη 8 ώρες.

“In a series of three consecutive tests, the 13-inch model with the Touch Bar ran for 16 hours in the first trial, 12.75 hours in the second, and just 3.75 hours in the third. The 13-inch model without the Touch Bar worked for 19.5 hours in one trial but only 4.5 hours in the next. And the numbers for the 15-inch laptop ranged from 18.5 down to 8 hours”.

Το Consumer Reports δεν είναι το μόνο που αναφέρεται στην μπαταρία των MacBook, αλλά έχουν υπάρξει και παράπονα χρηστών. Αρχικά θεωρήθηκε ότι το macOS 10.12.2 θα έλυνε το πρόβλημα.

Δείτε το video:

macbook pro consumer reports, MacBook Pro: Γιατί το Consumer Reports δεν προτείνει την αγορά του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Είναι για γέλια και για κλάματα – τι άλλο άρθρο “καλό” θα βγει ???

giannis

Και σίγουρα αργόσχολος…..

GS

Στάζουν ”μέλι” για τα προΪοντα του μήλου τώρα τελευταία.χαχαχαχαχαχαχα.Πόσο πιο κάτω ακόμα ρε μήλο.Πόσο?

ΑΝΔΡΕΑΣ

Haters πληρωμένοι από τον εξαποδώ billy gates!!
APPLE RULES HATERS GONA HATE!!!!!!!!!!!!!!

M.G

Κ. Κώστα Βλαχάκη, δώσε σε παρακαλώ ένα bonus στα παιδιά, ξημεροβραδιάζονται στα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.