Notebooks

MacBook Pro: Γιατί το Consumer Reports δεν προτείνει την αγορά του

Τα νέα MacBook Pro, που ανακοίνωσε η Apple ήρθαν να φέρουν μεγάλες αλλαγές μετά από καιρό. Μια από αυτές ήταν η προσθήκη της Touch Bar στην επάνω πλευρά του πληκτρολογίου, η οποία δέχτηκε θετική κριτική, όμως υπάρχουν και αλλαγές που δεν ήταν ευπρόσδεκτες. (Δείτε το σχετικό άρθρο)

Ωστόσο, το Consumer Reports, αποφάσισε ότι δεν θα προτείνει την αγορά των φετινών MacBook Pro της Apple. Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι το Consumer Reports είναι αμερικανικό μηνιαίο περιοδικό που εκδίδεται από την Ένωση Καταναλωτών, περιέχει διάφορα tests και αξιολογήσεις προϊόντων και γι’ αυτό δεν δέχεται διαφημίσεις.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Consumer Reports δεν προτείνει κάποιο MacBook και ο λόγος είναι η ασυνεπής διάρκεια της μπαταρίας. Σε συνεχή test που πραγματοποίησε στο 13 ιντσών μοντέλο με Touch Bar, αρχικά έδωσε διάρκεια 16 ώρες, τη δεύτερη φορά έδωσε 12.75 ώρες και την τρίτη φορά η διάρκεια της μπαταρίας ήταν μόλις 3.75 ώρες. Το 13 ιντσών μοντέλο χωρίς Touch Bar διήρκεσε 19.5 ώρες σε μια δοκιμή, αλλά μόλις 4.5 ώρες στην επόμενη. Όσο για το 15 ιντσών μοντέλο, τη μια έδωσε 18.5 ώρες και την άλλη 8 ώρες.

“In a series of three consecutive tests, the 13-inch model with the Touch Bar ran for 16 hours in the first trial, 12.75 hours in the second, and just 3.75 hours in the third. The 13-inch model without the Touch Bar worked for 19.5 hours in one trial but only 4.5 hours in the next. And the numbers for the 15-inch laptop ranged from 18.5 down to 8 hours”.

Το Consumer Reports δεν είναι το μόνο που αναφέρεται στην μπαταρία των MacBook, αλλά έχουν υπάρξει και παράπονα χρηστών. Αρχικά θεωρήθηκε ότι το macOS 10.12.2 θα έλυνε το πρόβλημα.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Δεκεμβρίου 2016 17:15

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.