MSI U90 Wind | Επίσημα στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες

Την γνώμη μου την έχω εκφράσει δημόσια πολλές φορές. Για να μας βολέψει ένα υπέρ-φορητό laptop (netbook) θα πρέπει να έχει 8,9 ίντσες οθόνη και να ζυγίζει κάτω από 1 κιλό. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Asus EeePC 900 που έχω στην κατοχή μου εδώ και 3 μήνες περίπου, τα ίδια έχει και το ολοκαίνουργιο U90 Wind της MSI. Μην εντυπωσιάζεστε με τις 10άρες οθόνες, τους μεγάλους σκληρούς δίσκους και οπωσδήποτε φροντίστε αν αποκτήσετε ένα netbook, το βάρος του να μην ξεπερνάει το 1 κιλό.

Το ολοκαίνουργιο MSI U90 Wind διαθέτει οθόνη 8,9 ιντσών τεχνολογίας LED (1024×600 pixels) και το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνάει το 1 κιλό. Ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Atom χρονισμένο στα 1,6GHz και σκληρό δίσκο HDD 2,5 ιντσών χωρητικότητας 80GB. Η μνήμη RAM είναι 1GB και έρχεται με προεγκατεστημένα τα Windows XP. Οι διαστάσεις του είναι μεγαλύτερες από το Asus EeePC 900 μιας και το U90 Wind φέρει πληκτρολόγιο δανεισμένο από τα μεγαλύτερα laptop της MSI.

Σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου που έλαβα σήμερα από την MSI Europe, το U90 Wind θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες …”the MSI U90 WIND will be available in Greece within two weeks”.

Διαβάστε εδώ για τα μοντέλα netbook Asus EeePC 901 & 1000H, MSI Wind και Acer Aspire One.

MSI U90 Wind
– Intel Atom 1.6GHz N270 CPU
– 8.9” WSVGA LED backlight – non glare display
– 1024×600 screen resolution
– 1024 MB memory
– 80GB HDD
– WLAN (Wi-Fi)
– 0.3 Mega Pixel Webcam
– Full size keyboard
– Ultra Light weight 1 kg
– Color: black

Επεξεργάστηκε την 3 Σεπτεμβρίου 2008 16:39

Σχόλια

  • Το EeePC 900 "φοράει" επεξεργαστή Intel single core 1GHz. Το U90 Wind έρχεται με Intel Atom χρονισμένο στα 1,6GHz ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και συστήνεται ως ιδανικός για φορητές συσκευές. Λογικά είναι ταχύτερος και ποιο εξελιγμένος μιας και είναι καινούργιος.

    Εχθές, μόλις έλαβα την ενημέρωση από την MSI Europe έστειλα ένα διευκρινιστικό email και έμαθα ότι το U90 θα το φέρει η ελληνική Oktabit, όντως μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες (αν και μου αναφέρουν ότι η μεγάλη ζήτηση για τα netbook της MSI δεν τους επιτρέπει να πουν με ακρίβεια συγκεκριμένη ημερομηνία) και ότι η τιμή του δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.