SPORE | Από τον δημιουργό του The Sims

Πώς θα δημιουργούσετε το σύμπαν; Οι παίκτες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να το διαπιστώσουν αυτή την εβδομάδα καθώς το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Spore φτάνει στα καταστήματα για τα PC, Mac, Nintendo DS, κινητά τηλέφωνα και το iPhone. Το συλλεκτικό Spore Galactic Edition θα διαθέτει τα The Making of Spore DVD, ένα βιβλίο με εικαστικό υλικό, μία αφίσα, ένα 100-σέλιδο Galactic Handbook και ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel το How to Build a Better Being DVD.

Το Spore προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να αποκτήσουν το δικό τους γαλαξία συσσωρευμένο μέσα σε ένα κουτί. Δημιουργήστε ζωή και δείτε την να εξελίσσεται, χτίστε πολιτισμούς και εξερευνήστε έναν κόσμο που έχει δημιουργηθεί από άλλους παίκτες. To Spore προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορούν οι παίκτες να δημιουργήσουν κάθε χαρακτηριστικό του σύμπαντος τους: ζωντανούς οργανισμούς, οχήματα, κτήρια, ακόμα και UFOs.

Επεξεργάστηκε την 4 Σεπτεμβρίου 2008 11:39

Σχόλια

  • Να πώ ότι μεγάλος φαν του Spore είναι και ο ηθοποιός Robin Williams!(Άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι μεγάλος φαν των video games και συγκεκριμένα του World of Warcraft - είναι και η φωνή του γιατρού στο Halo 2)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.