MSI X340, Ντεμπούτο για τους επεξεργαστές Intel CULV

Το έχουμε ξαναπεί εδώ στο Techblog. Τα περισσότερα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα είναι πλέον καλά και καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών. Αυτό που αναζητά ο χρήστης είναι χρώμα και ντιζάιν. Τέλος στα μαύρα κουτιά και τον κλασσικό σχεδιασμό. Το MSI X340 είναι το δεύτερο μοντέλο της σειράς πολύ λεπτών σε πάχος laptop X-Slim και το αδερφάκι του MSI X320. Διαθέτει οθόνη 13,4 ιντσών έχει πάχος μόλις 6 χλστ. στο λεπτότερο σημείο και 19,8 χλστ. στο πιο παχύ ενώ το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 1,3 κιλά.

Το MSI X340 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με μόνη διαφορά στον επεξεργαστή και το χρώμα! Το μοντέλο σε λευκό χρώμα θα φοράει τον Intel CULV Core 2 Solo SU3500 χρονισμένο στα 1,4GHz με 3MB L2 Cache ενώ το μοντέλο στο μαύρο χρώμα θα φοράει τον Intel Celeron CULV 723 χρονισμένο στα 1.2GHz με 1MB L2 Cache.
Σύμφωνα με την Intel οι επεξεργαστές CULV (Cosnumer Ultra Low Voltage) είναι πιο ακριβοί απο τους Intel Atom μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν σε φορητούς υπολογιστές με μεγαλύτερη οθόνη από αυτή των netbook (8,9 με 10 ίντσες) προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις.

Η μπαταρία του είναι 4 κελιών (cells) και η διαχείρηση ενέργειας ελέγχεται μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής MSI ECO Engine με τις πεντε προκαθορισμένες λειτουργίες Gaming mode, Movie mode, Presentation mode, Office mode και Turbo Battery mode.

Επεξεργάστηκε την 29 Απριλίου 2009 17:00

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.