MSI X320 X-Slim, Στα χνάρια του MacBook Air

Τα laptop παίρνουν τον δρόμο των κινητών και συρρικνώνονται. Η MSI παρουσίασε το μοντέλο X320 από τη νέα σειρά X-Slim το οποίο χαρακτηρίζεται ως το πιο οικονομικό και λεπτό laptop της αγοράς. Πρώτη η Apple είχε παρουσιάσει το ντελικάτο MacBook Air (TechblogTV) που χωράει σε ένα φάκελο αλληλογραφίας και σήμερα η MSI κάνει το όνειρο της απόκτησης ενός λεπτού φορητού, πραγματικότητα. Το Χ320 X-Slim λέγεται ότι θα κοστίζει 700 με 900 δολάρια.

, MSI X320 X-Slim, Στα χνάρια του MacBook Air

Το πάχος του MSI X-Slim Series X320 κυμαίνεται από 1,98 εκ. έως 6 χιλ. από άκρη σε άκρη. Το πιο παχύ μέρος βρίσκεται εκεί που είναι η μπαταρία και οι υποδοχές σύνδεσης, ενώ το πιο λεπτό εκεί που κλείνει η οθόνη. Το βάρος του μαζί με την μπαταρία είναι 1,3 κιλά. Σκεφτείτε ότι αρκετά μικρά “netbook(;)” με 10άρα οθόνη έχουν σχεδόν το ίδιο βάρος (βλέπε LG X110). Η οθόνη του έχει διαγώνιο 13,4 ίντσες (LED) και ο επεξεργαστής του ο νέος Intel Menlow.

, MSI X320 X-Slim, Στα χνάρια του MacBook Air

Οι φωτογραφίες είναι από το CrunchGear.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MSI

MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

Η MSI ανακοίνωσε το Claw, το πρώτο gaming handheld της εταιρείας και επίσης το πρώτο στην αγορά που διαθέτει τσιπ Intel.

Reviews featured Hands-on MSI

MSI Titan GT77 HX 13VI review: Ο Βασιλιάς των eSports

Ο Τιτάνας των gaming laptop, o Βασιλιάς των eSports, ένα πραγματικό desktop replacement που εκπέμπει τεράστια ισχύ. Iδανική λύση για content creators και gamers!

Computers MSI

MSI Modern 14: Νέα σειρά laptop με Intel Core i7 11ης γενιάς αλλά και AMD Ryzen 5000 Series

Η σειρά Modern της MSI είναι φτιαγμένη για δημιουργούς και επαγγελματίες και ανανεώθηκε με το εντυπωσιακό, ελαφρύ αλλά και ισχυρό νέο Modern 14.

Reviews MSI Hands-on

MSI GE76 Raider review: Ο Δράκος απελευθερώθηκε!

Κυρίες και κύριοι αυτός είναι ένας από τους πιο τούμπανο φορητούς υπολογιστές εκεί έξω με Intel Core i9 11η γενιάς, RTX3080 16GB DDR6, 32GB RAM DDR4 2 SDD 1ΤΒ NVMe και οθόνη 17.3″ 4K 120Hz.