Multirama Aura, Φορητός υπολογιστής με οθόνη 13,4 ίντσες

Το νέο Multirama Aura είναι λεπτό, ελαφρύ, μοντέρνο, με χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστή και άνετο πληκτρολόγιο. Η οθόνη του είναι 13,4 ιντσών ανάλυσης 1366×768 pixels, το βάρος του 1,4 κιλά και ο επεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης, Intel Celeron M ULV 723, 1,2 GHz κρατάει το Aura με αυτονομία μεγαλύτερη των τεσσάρων ωρών. Η μνήμη RAM αγγίζει τα 2GB και ο σκληρός δίσκος τα 250GB.

Το Multirama Aura, υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες ψυχαγωγίας του ιδιώτη καταναλωτή αλλά και να αποτελέσει τον κατάλληλο συνεργάτη του δυναμικού επαγγελματία εν κινήσει, για τον οποίο ο φορητός υπολογιστής αποτελεί ένα εργαλείο πολύτιμο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας.

Το Multirama Aura διατίθεται στην τιμή των 599 ευρώ (τιμή με Φ.Π.Α) και παρέχεται με εγγύηση 3 χρόνων.

Επεξεργάστηκε την 10 Ιουνίου 2009 18:17

Σχόλια

  • Συγγνώμη που ρωτάω εδώ, παρ' όλο που το θέμα δεν είναι άμεσα σχετικό. Έχω ακούσει για μια υπηρεσία Tech Gurus που προσφέρουν τα Multirama και που υποτίθεται ότι στέλνει ειδικούς στο σπίτι σου. Επειδή έχω μπλέξει άσχημα με το στήσιμο ενός home theater και χρειάζομαι βοήθεια, μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω γι' αυτή την υπηρεσία; Ψάχνοντας στο web, δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Ίσως είναι πολύ καινούργια.

  • Ψάχνω για κάτι στη συγκεκριμένη κατηγορία των 13''. Η τιμή του είναι ασυναγώνιστη, ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει; Από επιδόσεις τι λέει;

  • Οι 13 ίντσες είναι δύσκολη κατηγορία, ρίξε μια ματια και σε κάποια φτηνά Fujitsu Siemens κάτι είχα δει στα Mutlirama στη Στουρνάρη.

  • Georgia, μάθαμε ότι η υπηρεσία Tech Gurus ξεκίνησε εδώ και ένα μήνα στα καταστήματα Multirama στον Πειραιά και στο The Mall. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερα καταστήματα Multirama.

    Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τα καταστήματα Πειραιά και The Mall.

  • Χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προφανώς, το ότι η υπηρεσία είναι τόσο καινούργια εξηγεί το γιατί δε βρήκα πληροφορίες στο Web. Θα περάσω από το The Mall για να μάθω περισσότερα.

    Και πάλι ευχαριστώ.

  • Georgia, αν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία ενημέρωσε και εμάς για την εμπειρία σου. Κατάρτιση τεχνικών, εξυπηρέτηση, αμεσότητα, τιμές. Ευχαριστώ :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.