9 νέα μοντέλα υπολογιστών με Windows 8 [CES 2013]

Απόβαση με 9 νέα μοντέλα υπολογιστών (υβριδικών, με αποσπώμενη οθόνη και σταθερών) έκανε στη φετινή έκθεση CES 2013 η Microsoft και οι συνεργάτες της. Σχεδόν όλα από αυτά διαθέτουν οθόνη αφής με κάποια να ξεχωρίζουν από τον υβριδικό τους χαρακτήρα, κάποια άλλα να προσφέρουν επιπλέον φορητότητα με αποσπώμενη οθόνη αλλά και το τεράστιο Lenovo IdeaCenter με οθόνη 27 ιντσών.

CES 2013 – Windows 8 PCs
• ASUS Transformer Book TX300CA
• Dell Inspiron R series
• Sony VAIO T series 15
Toshiba Qosmio X875
• Vizio 14″ Thin & Light Touch
• Toshiba Satellite U845t
• Lenovo IdeaCenter Horizon Tablet PC
• HP Pavilion TouchSmart SleekBook
• Lenovo ThinkPad Helix

, 9 νέα μοντέλα υπολογιστών με Windows 8 [CES 2013]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SammyJim

….πολλα, καλα, αλλα Μεγαλαααααα…..κατι σε εφταιντσο να μπενει τσεπη ρε Παιδιαααααααα…..δε θυμαται κανεις πια το αδικιμενο θαυμα της Htc?????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.

Tablets Windows 8

7ιντσο Windows 8.1 tablet με τιμή 65 δολάρια Αμερικής

Ανακοινώθηκε tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 65 δολάρια Αμερικής. Πρόκειται για το μοντέλο Emdoor EM-I8170 με οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστη Intel Z3735G (Bay Trail), μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.