Η Packard Bell παρουσιάζει το EasyΝote MX45

Η Packard Bell ανακοίνωσε την διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου notebook EasyNote ΜΧ45. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κανείς στο EasyNote ΜΧ45 είναι η εκθαμβωτική οθόνη ευρείας θέασης 15.4 ιντσών που χρησιμοποιεί την τεχνολογία βελτιωμένης αναπαραγωγής και θέασης Packard Bell Diamond View.

Όσον αφορά στον επεξεργαστικό του πυρήνα, αυτός δεν είναι άλλος από τον πλέον πρόσφατο Mobile Intel Core Duo T2250 ενώ η μνήμη του (DDR2) ξεκινά από τα 512MB και μπορεί να επεκταθεί έως και τα 2GB. Παρόμοια ευελιξία στην επεκτασιμότητα έχει και ο σκληρός δίσκος καθώς τα αρχικά 80GB μπορούν να δώσουν προαιρετικά τη θέση τους σε δίσκο χωρητικότητας έως και 160GB.

Με βάρος μόλις 2.8 κιλά, το EasyNote ΜΧ45 διαθέτει Dual Layer DVD+RW, 4 θύρες USB 2.0, αναγνώστη καρτών 4σε1 και για βέλτιστη δικτύωση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, κάρτα Wi-Fi b/g, κάρτα τοπικού δικτύου (LAN) 10/100 για ευρυζωνική ή δικτυακή πρόσβαση και ενσωματωμένη webcam για κλήσεις μέσω του προεγκατεστημένου Skype.

Η Packard Bell έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στην εργονομία για τον χρήστη καθώς έχει εφοδιάσει το νέο notebook με πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους, και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Τέλος, το EasyNote ΜΧ45 πέρα από τα προεγκατεστημένα Microsoft Windows Vista Home Premium, συνοδεύεται από πλούσια συλλογή λογισμικού όπως Microsoft Word, τη μοναδική σουίτα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων PowerCinema, Symantec Internet Security, Skype και εργαλείων του Google όπως τα Google Desktop, Google Earth, Google Picassa και Google Toolbar για Mozilla Firefox και Microsoft Internet Explorer.

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2008 12:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.