Υβριδικό ραδιόφωνο DAB, DRM

Ακούστε οτιδήποτε “κυκλοφορεί” στα ραδιοκύματα της ατμόσφαιρας με το υβριδικό ραδιοφωνικό δέκτη DR της Morphy Richards. Το νέο αυτό φορητό ραδιόφωνο μπορεί να πιάσει σταθμούς που εκπέμπουν στα FM, ΑΜ αλλά και ραδιοφωνικούς σταθμούς DAB και DRM. Η εκπομπές DAB και DRM είναι ψηφιακές. Χαρακτηριστικά αναφέρονται σαν η ψηφιακή εξέλιξη των FM και AM.

Το υβριδικό ραδιόφωνο της Morphy Digital μπορεί να συνδεθεί με iPod και οποιοδήποτε άλλο MP3 player ενώ ταυτόχρονα διαθέτει είσοδο για κάρτες μνήμης SD.

* DRM (Digital Radio Mondiale) Radio
* DAB Radio Band 3 & L Band
* FM RDS / AM – LW,MW,SW
* Service Linking
* EPG enabled
* Timer Record
* SD Card Slot
* MP3/iPod Connection
* 4w RMS output Hi-Fi Quality Sound
* Alarm Functions – Radio or Alarm Sound
* 2 Colour Full Graphic Display
* Line Out

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2008 12:45

Σχόλια

  • Ωραίο φαίνεται αυτό το ράδιο της Morphy Richards.Αλλά που το βρίσκεις? Εχει δοκιμαστεί στην Ελλάδα?

  • Από όσο γνωρίζω δεν έχει καν παρουσιαστεί στα νέα των περιοδικών, οπότε για δοκιμή μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις σε ξένα sites. Έστειλα όμως ένα mail στην εταιρεία να μας το δώσει για δοκιμή. Αν πιστεύουν ότι θα το αγοράσουν Έλληνες, μπορεί και να μας στείλουν ένα κομμάτι για τεστ.

    Πάντως πωλείται online σε αυτή τη διεύθυνση https://www.morphyrichards.co.uk/wizz400/index.pl?REFID=mruk&ORPGM=addToBasket&ORPGT=perl&ORPRD=27024&ORGRP=R11&ORCAT=SR03&ORLID=ENG
    (199,99 λίρες Αγγλίας δηλαδή περίπου 295 ευρώ χωρίς έξοδα μεταφοράς).

  • πολύ καιρό κρυφοκοιτάζω για ράδιο μέ τεχνολογία DRM αλλά θα σκεφτόμουν σοβαρά να το έχω μόνον αν ειμαι σίγουρος ότι θα δούλευε εδώ στην Ελλάδα και θα έπιανε τους ανάλογους σταθμούς.Φαίνεται ότι η απόδοση της μουσικής με αυτήν την τεχνολογία ειναι εντυπωσιακή και ελπίζω δεν εχει τους περιορισμούς των FM που περιορίζονται από την γεωγραφική απόσταση.Αναμονή λοιπόν!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.