Pixelbook: Έρχεται το convertible με Chrome OS, stylus & τιμή 1199 δολάρια

Pixelbook convertible, Pixelbook: Έρχεται το convertible με Chrome OS, stylus & τιμή 1199 δολάρια

Στις 4 Οκτωβρίου μαζί με τα Pixel 2 και Pixel 2 XL, από τα οποία διέρρευσαν τιμές και renders, το Home Mini smart speaker και το Daydream View VR headset, η Google αναμένεται να φέρει και κάτι ακόμη. Αυτό είναι το Pixelbook.

Το Pixelbook είναι ένα convertible, δηλαδή laptop που μετατρέπεται σε tablet. Θα έρθει να διαδεχτεί τα Chromebook Pixel, που προηγήθηκαν.

Όπως οι προκάτοχοί του, έτσι και το Pixelbook κάθε άλλο παρά οικονομικό θα είναι. Η τιμή του θα ξεκινά από 1199 δολάρια με χωρητικότητα 128GB και θα φτάνει έως και τα 1749 δολάρια για την ενσωματωμένη μνήμη 512GB.

Pixelbook convertible, Pixelbook: Έρχεται το convertible με Chrome OS, stylus & τιμή 1199 δολάρια

Τρέχει Chrome OS, θα συνοδεύεται από προαιρετικό stylus, το Pixelbook Pen, το οποίο έχει τιμή στα 99 δολάρια. Επιπλέον, θα αντιλαμβάνεται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης, θα έχει tilt support και δεν θα υπάρχει lag.

Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες μέρες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Trully τωρα; ποιος θα δωσει για chromeOS ultrabook 1200-1700 δολλαρια;
Αν εχεις τοσα να δωσεις , παιρνεις εκει ενα dell xps και ξεστραβωνεσαι… αντε κ ενα macbook στη χειροτερη, αλλα ultrabook με chromeOS? nahhhhh…

Nick_GR

Με τόσα λεφτά παίρνεις ACER Helios 300…

Αποστόλης

Θέλω ένα καλό λόγο για να αγοράσω αυτό και όχι το surface pro σ αυτά τα λεφτα ως φορητή συσκευή σαν illustrator ή tattoo artist (για να μην αναφέρω και άλλες εταιρίες με πιο value for money προτάσεις).

ilias

@NtinosMD, υπάρχει κόσμος που θα το αγοράσει. Εδώ θα πάρουν το iPhone X και το Note 8, δεν θα πάρουν αυτό το μηχάνημα.

Προσωπικά έχω φίλους που αγαπούν το Chrome OS, αν και εγώ δεν το κατάλαβα ποτέ, οι οποίοι αν είχαν θα έδιναν τα χρήματα για ενα premium Chromebook.

alxgiann

Ok, Ilias καταλαβαίνω αυτό που λες. Όμως όσο fanboy και αν είναι κάποιος, όταν βάλεις δίπλα δίπλα το XPS που αναφέρει και ο φίλος προηγούμενα, και το chromebook.. δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις την διαφορά..

30fill

Το πρόβλημα με τα chromebooks είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ενός λαπτοπ/ταμπλετ είναι το hardware και όχι το λειτουργικό.
Αν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα 2in1 μικρό ελαφρύ για εφαρμογές γραφείου και βίντεο, με σοβαρή οθόνη και μεγάλη αυτονομία θα πληρώσει τα ίδια χρήματα είτε αγοράσει chrome OS είτε windows.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.