Sharp Willcom D4 | Φορητός βασισμένος σε Centrino Atom

, Sharp Willcom D4 | Φορητός βασισμένος σε Centrino AtomΗ Sharp είναι η πρώτη εταιρία που θα παρουσιάσει φορητό υπολογιστή βασισμένο στην πλατφόρμα Centrino Atom της Intel και θα τρέχει Windows Vista. Το Willcom D4 θα κυκλοφορήσει γύρω στον Ιούνιο ενώ θα κοστίζει περίπου 900 δολάρια, κόστος αρκετά ακριβότερο από το αναμενόμενο. Το Willcom D4 θα είναι αρκετά μικρό με μήκος 190mm, πλάτος 84 mm, πάχος 25.9 χιλιοστά ενώ το βάρος του δεν θα ξεπερνάει τα 470 γραμμάρια.

Θα διαθέτει επεξεργαστή Atom 1.33GHz, οθόνη 5 ιντσών, 1GB μνήμης RAM και 40GB σκληρό δίσκο. Επίσης θα διαθέτει υποστήριξη για Willcom PHS (Personal Handyphone System) δίκτυο δεδομένων, Wi-Fi και Bluetooth, είσοδο για microSD κάρτα, WANSEGU Digital TV Tuner και 2Megapixels camera.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλες εταιρίες έχουν ανακοινώσει την κυκλοφορία αντίστοιχων φορητών βασισμένων στην ίδια πλατφόρμα άλλα η Sharp είναι η πρώτη που ανακοίνωσε επίσημη ημερομηνία διάθεσης.

Intel Atom θα είναι η ονομασία της νέας οικογένειας επεξεργαστών χαμηλής κατανάλωσης της Intel, σχεδιασμένη ειδικά για κινητές συσκευές Internet, αλλά και για μια νέα κατηγορία απλών και χαμηλού κόστους υπολογιστών που έχουν ως επίκεντρο τη χρήση του Internet (Internet-centric).

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.

Smartphones Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, ένα χρόνο περίπου μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων της, με τρία νέα Android smartphones που παρουσίασε επίσημα στην IFA 2018. Τα τρία νέα μοντέλα είναι τα Sharp Aquos D10, Aquos C10 και B10 με κόστος κάτω των 400 ευρώ.