Sony VAIO X Series, Οι πιο λεπτοί φορητοί υπολογιστές Sony

Η Sony ανακοίνωσε τη σειρά φορητών υπολογιστών VAIO X Series. Αρχικά θα κυκλοφορήσουν τρία μοντέλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Τα Sony VAIO X Series είναι πάρα πολύ λεπτά και πανάλαφρα με οθόνη 10,1 ιντσών και price range που σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμανθεί μεταξύ 1300 ευρώ και 1999 ευρώ. Το μοντέλο προπαραγωγής που συναντήσαμε αποκλειστικά στο booth της Sony στην έκθεση IFA 2009 εδώ στο Βερολίνο, φόραγε Windows 7 RC. Δείτε το βίντεο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dodo21

Πολύ ακριβά είναι όμως!!!

isidorosr20595

11.1″ λέει το TechPowerUp!
https://www.techpowerup.com/102964/Sony_Announces_Vaio_X_Slim_Ultraportable.html
Ποιό είναι τελικά το πραγματικό μέγεθος της οθόνης; 😉

george

Οι ερωτήσεις είναι τρεις:
1. Θα είναι fanless;
2. Θα υπάρχει option για SSD;
3. Θα ανεβάζει θερμοκρασία τόση που να μην μπορείς να ακουμπήσεις τα χέρια σου στο palmrest μπροστά από το πληκτρολόγιο;

Το εκπληκτικό MacBook Air με SSD για το οποίο ξόδεψα πολλά λεφτά υποσχόταν πολλά από τα επάνω. Αλλά έχει ανεμιστηράκι το οποίο όταν ο περιβάλλων χώρος είναι ζεστός ή όταν βλέπεις video (έστω στο YouTube) κάνει έναν θόρυβο απίστευτο και κατά τον ίδιο τρόπο το αριστερό ιδίως κομάτι του palmrest βράζει κυριολεκτικά.
Και βέβαια δεν είναι 700 γραμμάρια και ούτε η μπαταρία του κρατά 12 ώρες…

Θα είναι ένας direct ανταγωνιστής του Nokia Booklet;

isidorosr20595

Ναι. Φήμες λένε πως θα κάνει 700$ στην Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.