Toshiba, Επεκτείνει την εγγύηση “Ό,τι κι αν συμβεί”

Η Toshiba ανακοινώνει την επέκταση της Εγγύησης “Ό,τι κι αν συμβεί”. Η νέα αυτή προσφορά για την ελληνική αγορά, που προστατεύει τους καταναλωτές από αναπάντεχα έξοδα εξαιτίας ζημιάς από ατύχημα, απώλειας δεδομένων ή κλοπής, θα παρέχεται σε όσους αγοράζουν φορητό υπολογιστή της Toshiba μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Η προσφορά διατίθεται δωρεάν στους καταναλωτές εφόσουν κάνουν εγγραφή της συσκευής στην ιστοσελίδα της Toshiba εντός 14 ημερών από την αγορά. Η εγγραφή είναι δωρεάν και η εγγύηση ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς.

Η προστασία της συσκευής είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας όταν αγοράζετε φορητό υπολογιστή. Δεδομένου ότι οι περισσότερες τεχνικές δυσκολίες συμβαίνουν τον πρώτο χρόνο χρήσης της συσκευής, η Toshiba παρέχει στους πελάτες της την επέκταση της Εγγύησης “Ό,τι κι αν συμβεί” για να τους προστατέψει από αναπάντεχα έξοδα. Για κάθε συσκευή που έχει δηλωθεί για την Εγγύηση “Ό,τι κι αν συμβεί”, οι καταναλωτές λαμβάνουν δωρεάν επισκευή της συσκευής ή αντικατάστασή της με μία καινούρια.

Η Toshiba εργάζεται αδιάκοπα, σε συνεργασία με τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχονται στους καταναλωτές. Επί παραδείγματι, οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Toshiba θα παρέχουν στον πελάτη τη δυνατότητα μεταφοράς της συσκευής του στο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης, καθώς επίσης και τεχνική υποστήριξη με όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.

Toshiba Ό,τι κι αν συμβεί, Toshiba, Επεκτείνει την εγγύηση “Ό,τι κι αν συμβεί”

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Το toshiba kirabook θα έρθει στην ελληνική αγορά? Η αυτονομία που είχα ακούσει είναι εξωπραγματική.

Τομ

Νικμουρ με πολυ λιγες εξαιρεσεις εγω δεν μπορω να βρω τα ultrabook που βλεπω στο εξωτερικο στην Ελλαδα. Κατι dell βρισκω κατι sony και απο κει περα το χαος. Και επισης πολυ ακριβα. Οποιος ενδιαφερεται για ultra mobile υπολογιστη η παει macbook η εχει πολυ λιγες επιλογες. Δεν ξερω τι παιζει με τις εισαγωγες στην Ελλαδα των υπολογιστων. Εγω βρισκω το dell xps 13 πχ αλλα το βρισκω πολυ ακριβα και αποφασισα να παρω το Macbook pro 13 retina που το βρισκω σε πολυ καλυτερη τιμη. Κατι sony βρισκω επισης αλλα δεν μου αρεσουν πολυ. Toshiba, Asus κλπ πεφτει νεκρα.

Αν ενδιαφερεσαι για συγκεκριμενα μοντελα προτεινω amazon και ebay. Αλλιως δεν ξερω.

james

Να ρωτήσω το εξής. Αγοράζοντας από το ebay ή το amazon πληρώνεις φόρο και αν ναι, πόσο περίπου σε σχέση με την αξία του προϊόντος; Συμφέρει μια αγορά από αυτά τα e – shops;
Ευχαριστώ

james

Να ρωτήσω το εξής: Αν αγοράσεις από eby ή amazon δεν πληρώνεις φόρο; Αν ναι, συμφέρει; Ο φόρος είναι κάποιο ποσοστό της αξίας του προϊόντος που αγοράζεις;
Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.