Παρασκευή
31/07/2009

Toshiba laptops, Εγγυημένη απόλαυση ότι και αν συμβεί

Αγοράστε φορητό υπολογιστή Toshiba έως τις 31 Αυγούστου 2009 και αν δεν μείνετε 100% ευχαριστημένοι η εταιρεία θα τον αντικαταστήσει ή θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας στο ακέραιο. Εάν υποστεί βλάβη ή κλαπεί, θα τον αντικαταστήσει επίσης. Έτσι μπορείτε να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς όταν αγοράζετε έναν φορητό υπολογιστή Toshiba. Στο πακέτο “Εγγύηση ότι κι αν συμβεί” περιλαμβάνονται: Εγγύηση ικανοποίησης, Κάλυψη ζημιών λόγω ατυχήματος, Κάλυψη κλοπής. Αυτού του είδους η εγγύηση μπορεί να προσφερθεί μόνο από ένα κατασκευαστή που πιστεύει πραγματικά στην αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων του.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να μάθετε τους όρους χρήσης επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nomatterwhatguarantee.com.

Toshiba no matter what guarantee

Μάθε για:

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η eggy λέει:

    Καλα..διαβαστε πρωτα τους ορους εδω https://www.nomatterwhatguarantee.com/download/TC_Trust_Toshiba_GR_ENG.pdf και μετα ελατε πειτε μου σε ποια ακριβως ατυχη περιπτωση θα μου το αντικαταστησουν…

  2. Ο/Η Chris Papandropoulos λέει:

    Τέτοιες παροχες σε περίπτωση ατυχήματος μόνο η DELL προσφέρει..Δέχομαι ότι τα Toshiba είναι καλά μηχανήματα αλλά αποκλείεται να πιστέψω ότι προσφέρει τέτοια εγγύηση.

  3. Ο/Η laste λέει:

    Επειδη έπεσα προσφατα θυμα αυτης της δήθεν “εγγυησης” σας λέω οτι η toshiba και συγκεκριμένα ο ομιλος ideal που την αντιπροσωπευη στην ελλάδα εχει βάλει τέτοιους ορους για την ενεργοποιηση αυτής της “δωρεάν” υπηρεσίας ούτως ώστε τελικα να είναι σχεδόν απιθανο οτι θα σε καλύψει. Εχω κάνει καταγγελια στην γενική γραμματεία προστασίας του καταναλωτή υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις καταγγελιών προς τον όμιλο ideal…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.