Toshiba Satellite E205, Με τεχνολογία Intel Wireless Display

Η Toshiba παρουσίασε το Satellite E205 έναν από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές με τεχνολογία Intel Wireless Display (WiDi) που επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση του υπολογιστή με την τηλεόραση για μεταφορά εικόνας και ήχου έως 720p. Την εν λόγω τεχνολογία θα την συναντήσουμε σε αρκετά μοντέλα μέσα στο 2010 όπως επίσης θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα WiDi boxes που θα συνδέονται στην τηλεόρασή μας.

, Toshiba Satellite E205, Με τεχνολογία Intel Wireless Display

, Toshiba Satellite E205, Με τεχνολογία Intel Wireless Display

, Toshiba Satellite E205, Με τεχνολογία Intel Wireless Display

Toshiba Satellite E205
Επεξεργαστής: Intel Core i5 430M
Μνήμη RAM: 4GB DDR3
Οθόνη: 14,1 ίντσες LED
Σκληρός δίσκος: 500GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7
Τιμή: 999 δολάρια

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
RED_ODIN-7-

Πολύ καλό φαίνεται και σε λογική τιμή μήπως μπορείς να μας πεις και την κάρτα γραφικών για να βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα 🙂

Λευτέρης

Σύμφωνα πάντα με την τιμή και το γεγονός ότι έχει βάλει το χεράκι της η Intel πρεπεί (με κάποια έπιφυλαξη) η κάρτα γραφικών να είβναι πολύ κάλη

RED_ODIN-7-

Θα είναι καλή η θα είναι καμία Ιntel GMΑ 4500 που είναι μουφα .
Συνήθως τέτοια Laptop που έχουν μικρή οθόνη έχουν αδύναμες κάρτες γραφικών στην καλύτερη καμία Nvidia 9300 GS η Nvidia 103 που έχουν τα Sony αλλα αυτα ειναι πανακριβα

vlasis

Οντως είναι ένα πολύ καλό laptop και απ’ ότι λένε θα είναι γύρω στα 1000 δολλάρια, οπότε 750 ευρώ. Το θέμα είναι οτι σήμερα που τηλεφώνησα στην IDEAL δεν το ήξεραν καν! Και δεν ξέρουν επίσης αν θα το φέρουν στους επόμενους 3 μήνες. Να σημειωθεί ότι κυκλοφορεί από τις 17 Ιανουαρίου, και η επισημη αντιπροσωπεία Ελλάδας δεν το ξέρει!! Καλά πάμε!

Λάζαρος

Περιμένω πληροφορίες για κάρτα γραφικών και ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα.Ενδιαφέρουσα αγορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.