Ultrabooks, Οι πωλήσεις δείχνουν ότι δεν έχουν πείσει

Η εταιρεία ερευνών IHS iSuppli αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις της για τα ultrabooks που θα διατεθούν παγκοσμίως το 2012 και τώρα υπολογίζει 10.3 εκ. τεμάχια ενώ στις αρχές του έτους έκανε λόγο για 22 εκ. τεμάχια. Ο όρος “Ultrabook” είναι brand name της Intel και χαρακτηρίζει λεπτούς φορητούς υπολογιστές με χαμηλό βάρος και δικούς της επεξεργαστές.

Γιατί πιστεύετε ότι τα ultrabooks δεν έχουν πείσει; Είναι ακόμα ακριβά; Τα Windows 8 θα τονώσουν τις πωλήσεις; Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο ultrabook;

Πηγή

Σχόλια

  • Αν μπορούσε να βγει η μπαταρία ώστε να χρησιμοποιείται και αποκλειστικά με ρεύμα, σαν σταθερός δηλαδή, τότε κάτι θα γινόταν. Το να δώσει κάποιος τόσα χρήματα μόνο για εν κινήση χρήση ίσως είναι ψιλο χαζομάρα.

  • Έχουν ακόμα κάποια βασικά μειονεκτήματα με το κυριότερο την πολύ υψηλή τιμή τους!!!Αν συνυπολογίσουμε και την έλλειψη ανεξάρτητης κάρτας γραφικών και την αδυναμία εξαγωγής της μπαταρίας τότε δικαιολογείται η πτώση τους!Και μην ξεχνάμε η κρίση είναι παγκόσμια,όχι μόνο ελληνική!!!

  • Ο λαός θέλει χαμηλότερες τιμές και αποσπώμενη μπαταρία! Πρόσφατα άλλαξα μπαταρία στο λάπτοπ μου γιατί η παλιά τα είχε παίξει! Δεν θα μου άρεσε να το κουράσω για να γίνει αυτό το απλό πράγμα! και δεν "φοράω" τη μπαταρία όταν είμαι κοντα σε πρίζα γιατί μειώνεται η διάρκεια ζωής της. Τα γραφικά τους δεν είναι άσχημα με intel hd 4000 έτσι κ αλλιώς δεν παίρνεις ένα τέτοιο μηχάνημα για απαιτητικά παιχνίδια αλλά για φορητότητα και αυτονομία - premium αίσθηση.

  • με τι λεφτά βρε Κώστα; Δουλειά δεν έχουμε, μας ταΐζουν οι γονείς μέχρι τα βαθειά γεράματα. Ultrabook θα ψωνίζουμε;

    • Έχεις δίκιο. Όμως το άρθρο καταγράφει το παγκόσμιο κλίμα όχι συγκεκριμένα το ελληνικό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.