7 χρόνια Q card

Η Q card συμπληρώνει 7 χρόνια οικονομίας και γιορτάζει τα γενέθλια της πρώτα απ’ όλα μαζί με όλους τους συνδρομητές Q card, προσφέροντας δωρεάν την αποστολή SMS από Q σε Q για 7 μέρες, από 19/06 έως 25/06. Με περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές, η Q έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού, ως η οικονομική καρτοκινητή με συνεχείς προσφορές που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές τηλεπικοινωνιακές ανάγκες.

, 7 χρόνια Q card

Πρώτη η Q πρόσφερε πρωτοποριακές παροχές, όπως τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, υπηρεσίες όπως Q Easy Recharge και Q helpline αλλά και προσφορές όπως 0,01 ευρώ το SMS, ωθώντας με αυτόν τον τρόπο τον ανταγωνισμό να την ακολουθήσει. H Q card μέσα σε 7 χρόνια έχει προσφέρει στους συνδρομητές της πάνω από 70 προσφορές σε ομιλία, SMS ή και τα δύο αλλά και δωρεάν MMS για να απολαμβάνουν πραγματικά οικονομική επικοινωνία.

Παράλληλα, η δημιουργικότητα της επικοινωνίας της Q card, όπως έχει αναπτυχθεί από την διαφημιστική εταιρεία Cream, την έχει καταστήσει ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόλογα διαφημιστικά οχήματα στην ελληνική αγορά, συγκεντρώνοντας πάμπολλες τιμητικές διακρίσεις. Συνολικά, έχει αποσπάσει 16 βραβεία Ermis και 3 βραβεία Effie για την δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής της καμπάνιας.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες ατάκες:
Άφρο – “Τell me baby,τι πληρώνεις? Τρίχες baby.”
Τσέλιγκας – “Q σου λεβέντη μου”
Κρητικοί – “Τσε γιαντα δε παίρνουμε όλοι Q”
Tαρζάν – “Στην τσίτα είμαστε, στην τσίτα?”
Καουμπόηδες – “Δεν μπαμ να χτυπήσουμε καμία σύνδεση”
Ζεϊμπέκηδες – “Έλα στης Q την συντροφιά να βγάλει η γλώσσα σου μαλλιά”

, 7 χρόνια Q card

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.