7 χρόνια Q card

0

Η Q card συμπληρώνει 7 χρόνια οικονομίας και γιορτάζει τα γενέθλια της πρώτα απ’ όλα μαζί με όλους τους συνδρομητές Q card, προσφέροντας δωρεάν την αποστολή SMS από Q σε Q για 7 μέρες, από 19/06 έως 25/06. Με περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές, η Q έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού, ως η οικονομική καρτοκινητή με συνεχείς προσφορές που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές τηλεπικοινωνιακές ανάγκες.

q 7 years

Πρώτη η Q πρόσφερε πρωτοποριακές παροχές, όπως τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, υπηρεσίες όπως Q Easy Recharge και Q helpline αλλά και προσφορές όπως 0,01 ευρώ το SMS, ωθώντας με αυτόν τον τρόπο τον ανταγωνισμό να την ακολουθήσει. H Q card μέσα σε 7 χρόνια έχει προσφέρει στους συνδρομητές της πάνω από 70 προσφορές σε ομιλία, SMS ή και τα δύο αλλά και δωρεάν MMS για να απολαμβάνουν πραγματικά οικονομική επικοινωνία.

Παράλληλα, η δημιουργικότητα της επικοινωνίας της Q card, όπως έχει αναπτυχθεί από την διαφημιστική εταιρεία Cream, την έχει καταστήσει ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόλογα διαφημιστικά οχήματα στην ελληνική αγορά, συγκεντρώνοντας πάμπολλες τιμητικές διακρίσεις. Συνολικά, έχει αποσπάσει 16 βραβεία Ermis και 3 βραβεία Effie για την δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής της καμπάνιας.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες ατάκες:
Άφρο – “Τell me baby,τι πληρώνεις? Τρίχες baby.”
Τσέλιγκας – “Q σου λεβέντη μου”
Κρητικοί – “Τσε γιαντα δε παίρνουμε όλοι Q”
Tαρζάν – “Στην τσίτα είμαστε, στην τσίτα?”
Καουμπόηδες – “Δεν μπαμ να χτυπήσουμε καμία σύνδεση”
Ζεϊμπέκηδες – “Έλα στης Q την συντροφιά να βγάλει η γλώσσα σου μαλλιά”

Q 7 years

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα