7 χρόνια Q card

Η Q card συμπληρώνει 7 χρόνια οικονομίας και γιορτάζει τα γενέθλια της πρώτα απ’ όλα μαζί με όλους τους συνδρομητές Q card, προσφέροντας δωρεάν την αποστολή SMS από Q σε Q για 7 μέρες, από 19/06 έως 25/06. Με περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές, η Q έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού, ως η οικονομική καρτοκινητή με συνεχείς προσφορές που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές τηλεπικοινωνιακές ανάγκες.

q 7 years

Πρώτη η Q πρόσφερε πρωτοποριακές παροχές, όπως τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, υπηρεσίες όπως Q Easy Recharge και Q helpline αλλά και προσφορές όπως 0,01 ευρώ το SMS, ωθώντας με αυτόν τον τρόπο τον ανταγωνισμό να την ακολουθήσει. H Q card μέσα σε 7 χρόνια έχει προσφέρει στους συνδρομητές της πάνω από 70 προσφορές σε ομιλία, SMS ή και τα δύο αλλά και δωρεάν MMS για να απολαμβάνουν πραγματικά οικονομική επικοινωνία.

Παράλληλα, η δημιουργικότητα της επικοινωνίας της Q card, όπως έχει αναπτυχθεί από την διαφημιστική εταιρεία Cream, την έχει καταστήσει ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόλογα διαφημιστικά οχήματα στην ελληνική αγορά, συγκεντρώνοντας πάμπολλες τιμητικές διακρίσεις. Συνολικά, έχει αποσπάσει 16 βραβεία Ermis και 3 βραβεία Effie για την δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής της καμπάνιας.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες ατάκες:
Άφρο – “Τell me baby,τι πληρώνεις? Τρίχες baby.”
Τσέλιγκας – “Q σου λεβέντη μου”
Κρητικοί – “Τσε γιαντα δε παίρνουμε όλοι Q”
Tαρζάν – “Στην τσίτα είμαστε, στην τσίτα?”
Καουμπόηδες – “Δεν μπαμ να χτυπήσουμε καμία σύνδεση”
Ζεϊμπέκηδες – “Έλα στης Q την συντροφιά να βγάλει η γλώσσα σου μαλλιά”

Q 7 years

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.