Κάντε κρατήσεις online επιλέγοντας ακριβώς τον τρόπο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε

0

Το Amadeus e-Travel, ο τομέας e-Commerce της Amadeus, της κορυφαίας εταιρίας παροχής τεχνολογικών λύσεων για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, προσφέρει στους online πελάτες της Air Canada διαφάνεια στη διαμόρφωση του ναύλου και επιλογές κόστους για πρώτη φορά στην αεροπορική βιομηχανία.

Οι πελάτες της Air Canada διαθέτουν πλέον περισσότερες επιλογές κατά την αγορά του εισιτηρίου τους όσον αφορά τυχόν αλλαγές ή επιστροφή χρημάτων, μέσω της επιλογής συλλογής πόντων συχνών ταξιδιωτών και/ή την επιλογή αγοράς πρόσβασης στους ειδικούς χώρους lounge των αεροπορικών εταιριών στα αεροδρόμια. Οι ταξιδιώτες έχουν επίσης την δυνατότητα μείωσης της τιμής του εισιτηρίου τους με το να μην παραδώσουν αποσκευές ή με το να αρνηθούν την αλλαγή του εισιτηρίου τους.

Με την εφαρμογή των νέων στρατηγικών merchandising το Νοέμβριο του 2006, η Air Canada κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό των online συναλλαγών και κρατήσεων με την δημιουργία ενός διαφανούς και ευέλικτου περιβάλλοντος για τον χρήστη.

Σε μία μελέτη της Forrester Research Inc. για το online booking[1] ο αντιπρόεδρος του τομέα έρευνας για την αεροπορική και ταξιδιωτική βιομηχανία, κ. Henry Harteveldt δήλωσε: « Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο χωρίς περιορισμούς για το ένα μόνο σκέλος του ταξιδιού, και με προορισμό στο άλλο σκέλος, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα στις περισσότερες ιστοσελίδες αεροπορικών εταιριών και ταξιδιωτικών γραφείων. Ωστόσο, το διαδίκτυο θα εισαγάγει νέες στρατηγικές κοστολόγησης γεγονός που θα ωθήσει τις αεροπορικές εταιρίες να εξετάσουν την πλευρά του πελάτη και να διορθώσουν τυχόν ασυνέπειες που υπάρχουν».

Μέχρι σήμερα, περισσότερες από 70 κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες χρησιμοποιούν το Amadeus e-Travel Airline Suite, ένα ολοκληρωμένο μοντέλο Software-as-a-Service, λειτουργώντας περισσότερες από 250 ιστοσελίδες σε περισσότερες από 80 αγορές. Οι πελάτες του Amadeus e-Travel περιλαμβάνουν τις αεροπορικές εταιρίες Air Canada, BMI, Air France, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Qantas and Singapore Airlines.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα