Aktinovolia.net, Μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Η aktinovolia.net είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μιας ομάδας μηχανικών, ιατρών και νομικών συμβούλων με σκοπό την μέτρηση, την ενημέρωση και την προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία: Κεραίες κινητής τηλεφωνίας, Καλώδια και υποσταθμοί Δ.Ε.Η, Ραδιενεργά οικοδομικά υλικά, Ακτινοσκοπικά μηχανήματα, Ασύρματες τεχνολογίες, Ηλεκτρικές συσκευές, Ραντάρ κ.α. Μηχανικοί με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού μετρούν την επιβάρυνση από την ιονίζουσα και μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα αντικείμενα του ενδιαφέροντός σας και αν απαιτείται προτείνουν μέτρα αντιμετώπισης.

, Aktinovolia.net, Μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Πρακτικά, η μέτρηση και η αντιμετώπιση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μας αφορά όλους. Όλοι μας εκτιθέμεθα σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία καθημερινά και όλοι κινδυνεύουμε από αλόγιστη έκθεση σε αυτή. Ιδιαίτερη όμως προσοχή πρέπει να επιδεικνύουμε στην έκθεση των εμβρύων, των μωρών και των παιδιών διότι αναπτύσσονται και έχουν μεγάλους πληθυσμούς κυττάρων σε φάση πολλαπλασιασμού.

Οι μετρήσεις απευθύνονται σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρίες. Έχουν τις κάτωθι γενικές εφαρμογές.
– AKINHTA: Πριν ή κατόπιν αγοράς/ ενοικίασης ακίνητου συμβουλευτείτε μας για να μάθετε την επιβάρυνσή του από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (κεραίες κινητής τηλεφωνίας, καλώδια και υποσταθμοί Δ.Ε.Η, ηλεκτρική εγκατάσταση, τυχόν ραδιενεργά οικοδομικά υλικά κ.α.).
– ΣΚΑΦΗ: Εάν είστε ιδιοκτήτης σκάφους συμβουλευτείτε μας για να μάθετε πόση επιβάρυνση από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δέχεστε από τη χρήση του VHF και του ραντάρ του σκάφους σας και πως μπορείτε να την αντιμετωπίσετε.
– ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές ή ακτινοσκοπικά μηχανήματα συμβουλευτείτε μας για να μάθετε πόση ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δέχεστε και πως μπορείτε να προστατευτείτε.

www.aktinovolia.net

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Staf

Πολυ καλο το αρθρο.Να χρησιμοποιουμε τις συσκευες μας αλλα να ξερουμε και τις επιπτωσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.