Απαράμιλλο overclocking με την ASUS EN8600GT TOP

, Απαράμιλλο overclocking με την ASUS EN8600GT TOPΜετά την κυκλοφορία του νέου OC Gear που αποτελεί την πρώτη συσκευή για hardware στον κόσμο για overclocking των καρτών γραφικών σε πραγματικό χρόνο, η ASUS, πρωτοπόρος στις λύσεις γραφικών υψηλών επιδόσεων, παρουσίασε μια ακόμη λύση ανώτατης απόδοσης overclocking – το ASUS EN8600GT TOP/HTDP/256M. Με overclocking των stream processors και υπομονάδες μνήμης -1, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν βελτίωση πάνω από 40% στην εμπειρία gaming.

Με το νέο ενσωματωμένο SmartDoctor, οι χρήστες θα έχουν ακόμα και την επιλογή να κάνουν overclock στο Shader Clock για ακόμα καλύτερη απόδοση γραφικών. Επιπλέον, ο μοναδικός σχεδιασμός fansink διατηρεί τη θερμοκρασία της GPU κατά 13οC χαμηλότερη από τις πλακέτες πρότυπου σχεδιασμού.

Πρωτόγνωρη αύξηση των επιδόσεων κατά 40%
Με την ενιαία αρχιτεκτονική της GeForce 8 Series, η NVIDIA εκμεταλλεύεται τους stream processors για να κατανείμει δυναμικά την επεξεργαστική ισχύ ανάλογα με τον φόρτο της εφαρμογής. Έτσι, με το overclocking των παραπάνω stream processors, μπορεί να επιτευχθεί αύξηση των επιδόσεων και της αποτελεσματικότητας. Με την EN8600GT TOP, οι gamers μπορούν να αναμένουν ενίσχυση της απόδοσης του stream processor clock από τα 1188MHz έως τον απίστευτο αριθμό των 1458MHz. Δεύτερον, για να έχουν οι παίκτες την καλύτερη εμπειρία overclocking, το EN8600GT TOP μπορεί να αναβαθμιστεί με υπομονάδες μνήμης 1ns – έχοντας έλεγχο των υψηλών ταχυτήτων αυτών των υπερταχειών υπομονάδων μνήμης επιτυγχάνονται καλύτερες δυνατότητες overclocking στις ταχύτητες μνήμης Τέτοιες πρωτόγνωρες βελτιώσεις στις επιδόσεις βοηθάνε στην αύξηση της βαθμολογίας 3DMark06 της EN8600 GT TOP από 4185 σε 5889 – μια εκπληκτική βελτίωση της τάξης του 40% σε ταχύτητα σε σχέση με κάθε άλλη πλακέτα πρότυπου σχεδιασμού. Οι παίκτες θα νιώσουν την αδρεναλίνη στο κόκκινο με την πρωτοφανή απόδοση παιχνιδιού με την ASUS EN8600GT TOP/HTDP/256M.

Ολοκαίνουριο SmartDoctor για ισχυρότερη δυνατότητα Overclock
Η ASUS πετυχαίνει ακόμα μια παγκόσμια πρωτιά προσφέροντας μια λειτουργία overclocking που είναι σε θέση να ρυθμίζει μέσω του SmartDoctor το νέο Shader Clock των GPU. Με την εφαρμογή αυτή, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν overclock του Shader Clock και του Engine Clock ξεχωριστά, έτσι ώστε να έχουν εκπληκτική ενίσχυση της απόδοσης, χωρίς να χρειάζεται επανεκκίνησης ή re-flashing του BIOS.

13ΊC χαμηλότερη θερμοκρασία με τον αποκλειστικό σχεδιασμό fansink
Η ASUS EN8600GT TOP χρησιμοποιεί επίσης μια νέα γενιά ειδικά σχεδιασμένων ανεμιστήρων ψύξης που διαχέουν αποτελεσματικά τη θερμότητα. Με μεγαλύτερη επιφάνεια, ο fansink προσφέρει καλύτερη ψύξη και μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία κατά 13ºC σε σύγκριση με τις κάρτες πρότυπου σχεδιασμού.

Αποκλειστικό ASUS GamerOSD για Versatile Graphics Usage
Η ASUS EN8600GT TOP συνοδεύεται επίσης από το αποκλειστικό ASUS GamerOSD που απελευθερώνει την αληθινή δύναμη των VGA της ASUS. Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί επίσης να προσφέρει GPU overclocking με ενδείξεις επί τη οθόνης κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών – επιτρέποντας στους χρήστες βελτίωση των επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο όταν την χρειάζονται. Ακόμα, προσφέρει στους χρήστες και την επιλογή να καταγράφουν με ευκολία τη ζωντανή δράση του παιχνιδιού ή τη ζωντανή αναμετάδοση μέσω του διαδικτύου.

Δείτε επίσης:
> Packard Bell Maestro 240W: Απόλαυση 24 ιντσών
> Εκφραστείτε με το Windows Live
> Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.