Απαράμιλλο overclocking με την ASUS EN8600GT TOP

Asus EN8800GT TOPΜετά την κυκλοφορία του νέου OC Gear που αποτελεί την πρώτη συσκευή για hardware στον κόσμο για overclocking των καρτών γραφικών σε πραγματικό χρόνο, η ASUS, πρωτοπόρος στις λύσεις γραφικών υψηλών επιδόσεων, παρουσίασε μια ακόμη λύση ανώτατης απόδοσης overclocking – το ASUS EN8600GT TOP/HTDP/256M. Με overclocking των stream processors και υπομονάδες μνήμης -1, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν βελτίωση πάνω από 40% στην εμπειρία gaming.

Με το νέο ενσωματωμένο SmartDoctor, οι χρήστες θα έχουν ακόμα και την επιλογή να κάνουν overclock στο Shader Clock για ακόμα καλύτερη απόδοση γραφικών. Επιπλέον, ο μοναδικός σχεδιασμός fansink διατηρεί τη θερμοκρασία της GPU κατά 13οC χαμηλότερη από τις πλακέτες πρότυπου σχεδιασμού.

Πρωτόγνωρη αύξηση των επιδόσεων κατά 40%
Με την ενιαία αρχιτεκτονική της GeForce 8 Series, η NVIDIA εκμεταλλεύεται τους stream processors για να κατανείμει δυναμικά την επεξεργαστική ισχύ ανάλογα με τον φόρτο της εφαρμογής. Έτσι, με το overclocking των παραπάνω stream processors, μπορεί να επιτευχθεί αύξηση των επιδόσεων και της αποτελεσματικότητας. Με την EN8600GT TOP, οι gamers μπορούν να αναμένουν ενίσχυση της απόδοσης του stream processor clock από τα 1188MHz έως τον απίστευτο αριθμό των 1458MHz. Δεύτερον, για να έχουν οι παίκτες την καλύτερη εμπειρία overclocking, το EN8600GT TOP μπορεί να αναβαθμιστεί με υπομονάδες μνήμης 1ns – έχοντας έλεγχο των υψηλών ταχυτήτων αυτών των υπερταχειών υπομονάδων μνήμης επιτυγχάνονται καλύτερες δυνατότητες overclocking στις ταχύτητες μνήμης Τέτοιες πρωτόγνωρες βελτιώσεις στις επιδόσεις βοηθάνε στην αύξηση της βαθμολογίας 3DMark06 της EN8600 GT TOP από 4185 σε 5889 – μια εκπληκτική βελτίωση της τάξης του 40% σε ταχύτητα σε σχέση με κάθε άλλη πλακέτα πρότυπου σχεδιασμού. Οι παίκτες θα νιώσουν την αδρεναλίνη στο κόκκινο με την πρωτοφανή απόδοση παιχνιδιού με την ASUS EN8600GT TOP/HTDP/256M.

Ολοκαίνουριο SmartDoctor για ισχυρότερη δυνατότητα Overclock
Η ASUS πετυχαίνει ακόμα μια παγκόσμια πρωτιά προσφέροντας μια λειτουργία overclocking που είναι σε θέση να ρυθμίζει μέσω του SmartDoctor το νέο Shader Clock των GPU. Με την εφαρμογή αυτή, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν overclock του Shader Clock και του Engine Clock ξεχωριστά, έτσι ώστε να έχουν εκπληκτική ενίσχυση της απόδοσης, χωρίς να χρειάζεται επανεκκίνησης ή re-flashing του BIOS.

13ΊC χαμηλότερη θερμοκρασία με τον αποκλειστικό σχεδιασμό fansink
Η ASUS EN8600GT TOP χρησιμοποιεί επίσης μια νέα γενιά ειδικά σχεδιασμένων ανεμιστήρων ψύξης που διαχέουν αποτελεσματικά τη θερμότητα. Με μεγαλύτερη επιφάνεια, ο fansink προσφέρει καλύτερη ψύξη και μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία κατά 13ºC σε σύγκριση με τις κάρτες πρότυπου σχεδιασμού.

Αποκλειστικό ASUS GamerOSD για Versatile Graphics Usage
Η ASUS EN8600GT TOP συνοδεύεται επίσης από το αποκλειστικό ASUS GamerOSD που απελευθερώνει την αληθινή δύναμη των VGA της ASUS. Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί επίσης να προσφέρει GPU overclocking με ενδείξεις επί τη οθόνης κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών – επιτρέποντας στους χρήστες βελτίωση των επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο όταν την χρειάζονται. Ακόμα, προσφέρει στους χρήστες και την επιλογή να καταγράφουν με ευκολία τη ζωντανή δράση του παιχνιδιού ή τη ζωντανή αναμετάδοση μέσω του διαδικτύου.

Δείτε επίσης:
> Packard Bell Maestro 240W: Απόλαυση 24 ιντσών
> Εκφραστείτε με το Windows Live
> Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.