Συνέδριο Athens International Forum on Security 2010

0

Το Athens International Forum on Security διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά, στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2010, σε συνεργασία με την European Network and Information Security Agency (ENISA). Το συνέδριο θα ασχοληθεί με τις προκλήσεις στην ασφάλεια πληροφοριών στην αυγή της νέας δεκαετίας και θα προτείνει λύσεις για την επιτυχή αντιμετώπισή τους.

Athens International Forum on Security 2010

Σημαντικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων ερευνητές και διακεκριμένοι επαγγελματίες, από την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ και τον Καναδά θα παρουσιάσουν θέματα, case studies και workshops, που εντάσσονται σε τέσσερις θεματικές ενότητες: Security in an Interconnected World, Metrics for Security, Security Audits, Compliance and Standards και Social Media and Social Networking Risks and Threats . Το συνέδριο φιλοξενεί και μία ξεχωριστή ενότητα Awareness Raising, την οποία συντονίζει η ENISA, και η οποία θα εστιάσει στον ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα στο IT security.

Το συνέδριο έχει όπως πάντα εκπαιδευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, δίνεται η ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να έχει πρόσβαση σε άρθρα, αναφορές και white papers, μέσα από την ενότητα “Learning Community” του website του συνεδρίου και πριν την διεξαγωγή του. Το 3rd AIFS διεξάγεται στην Αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές είναι διαθέσιμες στο https://aifs.hau.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να τηλεφωνούν στο 2103680006.

Χορηγοί του συνεδρίου:
Lead sponsors: Alpha Bank, Algosystems, Ether Applications
Supporters: BeSecure, ISACA Athens Chapter, Doculand
Media sponsor: Netweek
Media contributors: PC Magazine, Communication Solutions, NetFax, IT Security, Daily Resellers Network, SecurityPark.Net, Security Europe

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα