Συνέδριο Athens International Forum on Security 2010

Το Athens International Forum on Security διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά, στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2010, σε συνεργασία με την European Network and Information Security Agency (ENISA). Το συνέδριο θα ασχοληθεί με τις προκλήσεις στην ασφάλεια πληροφοριών στην αυγή της νέας δεκαετίας και θα προτείνει λύσεις για την επιτυχή αντιμετώπισή τους.

, Συνέδριο Athens International Forum on Security 2010

Σημαντικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων ερευνητές και διακεκριμένοι επαγγελματίες, από την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ και τον Καναδά θα παρουσιάσουν θέματα, case studies και workshops, που εντάσσονται σε τέσσερις θεματικές ενότητες: Security in an Interconnected World, Metrics for Security, Security Audits, Compliance and Standards και Social Media and Social Networking Risks and Threats . Το συνέδριο φιλοξενεί και μία ξεχωριστή ενότητα Awareness Raising, την οποία συντονίζει η ENISA, και η οποία θα εστιάσει στον ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα στο IT security.

Το συνέδριο έχει όπως πάντα εκπαιδευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, δίνεται η ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να έχει πρόσβαση σε άρθρα, αναφορές και white papers, μέσα από την ενότητα “Learning Community” του website του συνεδρίου και πριν την διεξαγωγή του. Το 3rd AIFS διεξάγεται στην Αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές είναι διαθέσιμες στο https://aifs.hau.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να τηλεφωνούν στο 2103680006.

Χορηγοί του συνεδρίου:
Lead sponsors: Alpha Bank, Algosystems, Ether Applications
Supporters: BeSecure, ISACA Athens Chapter, Doculand
Media sponsor: Netweek
Media contributors: PC Magazine, Communication Solutions, NetFax, IT Security, Daily Resellers Network, SecurityPark.Net, Security Europe

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.