Σύμβουλοι ετών 8!

0

British AirwaysΗ British Airways προσκαλεί τους νέους σε ηλικία ταξιδιώτες να γίνουν μέλη μιας συμβουλευτικής επιτροπής, καταθέτοντας τη νεανική τους σκέψη και ευρηματικότητα στην ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας.

Είναι η πρώτη φορά που μια αεροπορική εταιρεία αναλαμβάνει παρόμοια πρωτοβουλία και τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το Συμβούλιο Παιδιών της British Airways θα αποτελείται από 12 παιδιά ηλικίας 8-14 ετών από όλη την υφήλιο, τα οποία θα επιλεγούν από ένα επιτελείο ειδικών της εταιρείας σε θέματα σχετικά με το μάρκετινγκ και την προώθηση της εικόνας της.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Σκοπός της συμβουλευτικής επιτροπής είναι να φρεσκάρει τον τρόπο που η British Airways διαμορφώνει τις υπηρεσίες της για αυτό το ηλικιακό γκρουπ. Τα παιδιά αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία τους και γι’ αυτό μπορούν να δώσουν δημιουργικές ιδέες και διορατικές συμβουλές. Σημαντικό είναι επίσης ότι τα παιδιά είναι ειλικρινή και θα μας διδάξουν πολλά ώστε να εξελίξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να έρθουμε σε αποτελεσματικότερη επαφή με τον επιβάτη. Κριτήρια επιλογής των παιδιών θα είναι η ειλικρίνεια, οι καλές και πρωτότυπες ιδέες τους, καθώς και η έμφυτη ικανότητά τους να κάνουν διασκεδαστική οποιαδήποτε εμπειρία».

Όροι συμμετοχής

Όποιο παιδί 8 – 14 ετών επιθυμεί, μπορεί να στείλει έως 200 λέξεις στα αγγλικά όπου θα εξηγεί γιατί θέλει να γίνει μέλος του Συμβουλίου Παιδιών και θα περιγράφει τις ιδέες του και τα πράγματα που απολαμβάνει περισσότερο στη διάρκεια μιας πτήσης.

Οι συμμετοχές πρέπει να σταλούν μέχρι τις 27 Απριλίου στη διεύθυνση:
British Airways Kids Council, PO Box 625, Banbury, UK OX16 6EX
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση kidscouncil@ba.com

Από τους συμμετέχοντες θα επιλεγούν οι 12 επικρατέστεροι, οι οποίοι και θα σχηματίσουν το Συμβούλιο Παιδιών.

«Τα παιδιά, είτε ταξιδεύουν με την οικογένειά τους είτε μόνα τους, είναι πολύ σημαντικά για τη British Airways. Ο αριθμός των παιδιών που ταξιδεύουν έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Τα σημερινά παιδιά είναι οι αυριανοί ταξιδιώτες, τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας και τα αντιμετωπίζουμε σαν ξεχωριστή ομάδα με τα δικά της χαρακτηριστικά. Η δημιουργία του Συμβουλίου Παιδιών της British Airways θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε», κατέληξε η κα Στίερ.

Το Συμβούλιο Παιδιών θα συνέρχεται δύο φορές το χρόνο στα κεντρικά γραφεία της British Airways στο Waterside κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow, εκεί όπου λαμβάνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις για την εταιρεία.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα