Σύμβουλοι ετών 8!

, Σύμβουλοι ετών 8!Η British Airways προσκαλεί τους νέους σε ηλικία ταξιδιώτες να γίνουν μέλη μιας συμβουλευτικής επιτροπής, καταθέτοντας τη νεανική τους σκέψη και ευρηματικότητα στην ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας.

Είναι η πρώτη φορά που μια αεροπορική εταιρεία αναλαμβάνει παρόμοια πρωτοβουλία και τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το Συμβούλιο Παιδιών της British Airways θα αποτελείται από 12 παιδιά ηλικίας 8-14 ετών από όλη την υφήλιο, τα οποία θα επιλεγούν από ένα επιτελείο ειδικών της εταιρείας σε θέματα σχετικά με το μάρκετινγκ και την προώθηση της εικόνας της.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Σκοπός της συμβουλευτικής επιτροπής είναι να φρεσκάρει τον τρόπο που η British Airways διαμορφώνει τις υπηρεσίες της για αυτό το ηλικιακό γκρουπ. Τα παιδιά αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία τους και γι’ αυτό μπορούν να δώσουν δημιουργικές ιδέες και διορατικές συμβουλές. Σημαντικό είναι επίσης ότι τα παιδιά είναι ειλικρινή και θα μας διδάξουν πολλά ώστε να εξελίξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να έρθουμε σε αποτελεσματικότερη επαφή με τον επιβάτη. Κριτήρια επιλογής των παιδιών θα είναι η ειλικρίνεια, οι καλές και πρωτότυπες ιδέες τους, καθώς και η έμφυτη ικανότητά τους να κάνουν διασκεδαστική οποιαδήποτε εμπειρία».

Όροι συμμετοχής

Όποιο παιδί 8 – 14 ετών επιθυμεί, μπορεί να στείλει έως 200 λέξεις στα αγγλικά όπου θα εξηγεί γιατί θέλει να γίνει μέλος του Συμβουλίου Παιδιών και θα περιγράφει τις ιδέες του και τα πράγματα που απολαμβάνει περισσότερο στη διάρκεια μιας πτήσης.

Οι συμμετοχές πρέπει να σταλούν μέχρι τις 27 Απριλίου στη διεύθυνση:
British Airways Kids Council, PO Box 625, Banbury, UK OX16 6EX
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση kidscouncil@ba.com

Από τους συμμετέχοντες θα επιλεγούν οι 12 επικρατέστεροι, οι οποίοι και θα σχηματίσουν το Συμβούλιο Παιδιών.

«Τα παιδιά, είτε ταξιδεύουν με την οικογένειά τους είτε μόνα τους, είναι πολύ σημαντικά για τη British Airways. Ο αριθμός των παιδιών που ταξιδεύουν έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Τα σημερινά παιδιά είναι οι αυριανοί ταξιδιώτες, τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας και τα αντιμετωπίζουμε σαν ξεχωριστή ομάδα με τα δικά της χαρακτηριστικά. Η δημιουργία του Συμβουλίου Παιδιών της British Airways θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε», κατέληξε η κα Στίερ.

Το Συμβούλιο Παιδιών θα συνέρχεται δύο φορές το χρόνο στα κεντρικά γραφεία της British Airways στο Waterside κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow, εκεί όπου λαμβάνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις για την εταιρεία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.