Best Post Awards 2009

Η LG Hellas συνεχίζει η δυναμική της παρουσία στην ελληνική κοινότητα των social media και εγκαινιάζει τον διαγωνισμό Best Post Awards 2009. Ποια είναι τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα που διαβάσατε σε ελληνικά blog μέσα στο 2009 και συγκεκριμένα στις κατηγορίες Περιβάλλον, Ταξίδια, AutoMoto, Τεχνολογία και Πολιτισμός; Προτείνετε τα καλύτερα και κερδίστε πλούσια δώρα.

Από σήμερα και έως τις 6 Δεκεμβρίου ψηφίζουμε τα καλύτερα ελληνικά άρθρα στο www.bestpostawards.gr ενώ από τις 7 έως και τις 20 Δεκεμβρίου μπαίνουμε σε φάση ψηφοφορίας για την ανάδειξη των καλύτερων στις πέντε κατηγορίες Περιβάλλον, Ταξίδια, AutoMoto, Τεχνολογία και Πολιτισμός. Μπορείτε να ψηφίσετε έως και τρία άρθρα σε κάθε μία από τις πέντε κατηγορίες.

Όσοι συμμετέχετε προτείνοντας κάποιο άρθρο μπαίνετε στην κλήρωση για 10 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους LG χωρητικότητας 320GB ενώ οι 5 που τα άρθρα τους θα βγουν πρώτα στις 5 κατηγορίες, θα κερδίσουν από ένα monitor LG W2486L LED Full HD 24 ιντσών!

Στην κατηγορία Τεχνολογία, προτείνετε το καλύτερο άρθρο του Techblog και από τις 7 Δεκεμβρίου θέλουμε τη βοήθεια όλων σας, ώστε να βγούμε πρώτοι! Αν κερδίσουμε, το monitor θα το κάνω κλήρωση για όλους εσάς!

Best Post Award @ Twitter
Best Post Award Facebook Group

Επεξεργάστηκε την 9 Νοεμβρίου 2009 17:38

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.