Blaupunkt Bluetooth Interface | Για WV, Audi, Seat & Skoda

, Blaupunkt Bluetooth Interface | Για WV, Audi, Seat & SkodaΤο νέο Bluetooth/USB Interface της Blaupunkt πρωτοπορεί, προσθέτοντας στα περισσότερα εργοστασιακά ηχοσυστήματα του ομίλου VW λειτουργίες που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη. Μιλήστε άνετα και προπαντός με ασφάλεια στο κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς περιττά καλώδια και με τα χέρια στο τιμόνι. Μετατρέψτε το CD σε MP3 player.

Συνδέστε το φορητό σας MP3 player (iPod) ή την μνήμη USB και απολαύστε τα αγαπημένα σας MP3 τραγούδια από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας. Από αυτά, μπορείτε ακόμα να ακούσετε και τα τραγούδια που έχετε στο κινητό σας. Ακολουθήστε τις τάσεις της τεχνολογίας, χωρίς να επέμβετε στο εργοστασιακό σας ηχοσύστημα.

Οδηγήστε με ασφάλεια
Εκατοντάδες τραγούδια στο εργοστασιακό σας ηχοσύστημα
Εκμεταλλευτείτε το κινητό σας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

fovero..poso 8a kanei peripou..?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Blaupunkt

Blaupunkt Travel Pilot 100, Εσείς οδηγείτε, αυτό σας ταξιδεύει

Το νέο σύστημα πλοήγησης της Blaupunkt ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Το Travel Pilot 100 είναι μια εύχρηστη συσκευή, απλή στη χρήση, που προσφέρει αξιόπιστη πλοήγηση με γρήγορο υπολογισμό διαδρομής. Στην έγχρωμη οθόνη αφής 3,5 ιντσών, εμφανίζονται οι νέες λειτουργίες. Ο τρισδιάστατος χάρτης και τα τρισδιάστατα κτήρια και μνημεία, κάνουν την […]

Μικρά νέα Blaupunkt

Blaupunkt Hamburg MP68 | Με Bluetooth και θύρα USB

Με το νέο Hamburg MP 68 της Blaupunkt μπορείτε να μιλήσετε άνετα για όσο θέλετε στο κινητό σας τηλέφωνο, ενώ οδηγείτε. Χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth, το ραδιόφωνο αναγνωρίζει το κινητό σας τηλέφωνο κάθε φορά που μπαίνετε στο αυτοκίνητο σας. Με το ενσωματωμένο «πληκτρολόγιο κινητού» καλείτε, δέχεστε ή απορρίπτετε τις κλήσεις αφού δείτε ποιος σας καλεί […]

Μικρά νέα Blaupunkt

Ράδιο/CD Blaupunkt με Bluetooth και USB

To νέο Hamburg MP57 της Blaupunkt είναι το τέλειο σημείο σύνδεσης κινητά τηλέφωνα, MP3-Player, φορητούς σκληρούς δίσκους, USB-Stick. Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια το κινητό σας κατά την οδήγηση, απλά το συνδέεται με το Hamburg MP57 χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth.

GPS Blaupunkt

Blaupunkt LUCCA 3.3: Πανελλαδική κάλυψη GPS

Παρουσιάστηκε η νέα έκδοση του φορητού συστήματος πλοήγησης LUCCA 3.3 της Blaupunkt, που σας πάει παντού. Το πρωτοποριακό του design με την οθόνη αφής 3,5’’, υψηλής ευκρίνειας και το ιδιαίτερα μικρό του μέγεθος θα σας προσελκύσουν με την πρώτη ματιά.