Η Airbus “απογειώνεται” με Ενοποιημένες Επικοινωνίες Cisco

H Cisco ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εγκατάστασης λύσης Ενοποιημένων Επικοινωνιών (Cisco Unified Communications) στην Airbus. Με την εγκατάσταση του συστήματος, η Airbus στοχεύει στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων και την απλοποίηση της επικοινωνιακής της υποδομής.

Η ολοκλήρωση της υλοποίησης του έργου σηματοδοτεί την πώληση 12 εκατομμυρίων τηλεφωνικών συσκευών Cisco Unified IP.

Η Airbus αναβάθμισε το παραδοσιακό τηλεφωνικό κέντρο (PBX) που χρησιμοποιούσε σε ένα σύστημα τηλεφωνίας που βασίζεται πλήρως σε IP τηλεφωνία, με 30.000 επεκτάσεις στη Γαλλία και 10.000 επεκτάσεις στη Βρετανία. Η Airbus χρησιμοποιεί το λογισμικό επεξεργασίας κλήσεων Cisco Unified Communications Manager για την κάλυψη όλων των εγκαταστάσεων. Το 2005 υπεγράφη το συμβόλαιο για την υλοποίηση και τη διαχείριση της IP επικοινωνίας της Airbus με την Orange Business Services, την εταιρεία παροχής και ολοκλήρωσης υπηρεσιών επικοινωνίας που διαθέτει τις λύσεις και υπηρεσίες επιχειρηματικών επικοινωνιών του ομίλου France Telecom.

Η λύση Cisco Unified Communications βοηθάει την Airbus να επεκτείνει τις υπηρεσίες επικοινωνίας σε όλους τους υπαλλήλους που απασχολούνται σε εγκαταστάσεις της στη Γαλλία και στη Βρετανία. Η εγκατάσταση της κεντρικής αρχιτεκτονικής μετά την αρχική διάταξη και τον σχεδιασμό που έγινε από την Orange Business Services διήρκεσε εννέα μήνες. Η λύση υλοποιήθηκε με ρυθμό 600 τηλεφώνων την ημέρα, δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα και την ευκολία με τις οποίες οι Cisco Unified Communications μπορούν να υλοποιηθούν.

«Τα αποτελεσματικά συστήματα επικοινωνίας που ενθαρρύνουν τη συνεργασία ανάμεσα σε υπαλλήλους και βελτιώνουν την αποδοτικότητα της εταιρείας έχουν πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς μας βοηθάνε να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών», δήλωσε ο Robert Louge, επικεφαλής του τμήματος IT Projects της Airbus. «Η λύση της Cisco συμβάλλει στη βελτίωση των επικοινωνιών και ταυτόχρονη μείωση των δαπανών μας, απλοποιώντας την επικοινωνιακή μας υποδομή και μας επέτρεψε να μεταβούμε γρήγορα και εύκολα σε μία IP-based Unified Communications πλατφόρμα.»

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.