Πέμπτη
19/11/2009

COSMOTE Music Zone, Μουσική DRM Free

Τη δυνατότητα να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια και albums ελεύθερα χωρίς μηχανισμούς Διαχείρισης Ψηφιακών Περιορισμών (DRM Free) προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Music Zone.

Η COSMOTE, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, επιτρέπει στους πελάτες της να κατεβάζουν νόμιμα τη μουσική των αγαπημένων τους καλλιτεχνών σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές (τραγούδια από 0,99 έως 1,785 ευρώ και album από 8 έως 20 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) διαλέγοντας μέσα από περισσότερα από 1 εκατ. κομμάτια όπως pop, ελληνικά, Rock, R’n’B, jazz κ.α. Επιπλέον, το Music Zone επιτρέπει τη λήψη κάθε τραγουδιού που αγοράζεται τόσο στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Με την υπηρεσία Music Zone οι πελάτες της COSMOTE έχουν την ελευθερία να χρησιμοποιούν τη μουσική που έχουν κατεβάσει στο κινητό τους και σε άλλες ψηφιακές συσκευές, όπως υπολογιστές, MP3 players, iPod κλπ., αλλά και να την γράψουν σε CD.

Η υπηρεσία Music Zone προσφέρεται μέσω του mobile portal COSMOTE my view (στην κατηγορία “Music”) αλλά και μέσω στην ιστοσελίδα www.music-zone.cosmotemyview.gr/

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.