Ψηφιακή Τηλεόραση Digea, Λίγο πριν το switch on στην Αττική

Παρασκευή 18 Ιουνίου ξημερώματα, το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, η νοτιοδυτική Εύβοια και τα δυτικά παράλια των Κυκλάδων μεταβαίνουν στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης. Ξεκινάει η Digea και τα ιδιωτικά κανάλια ANT1, Mega, Alpha, ΣΚΑΪ, Star, Alter, Μακεδονία TV και 902 θα εκπέμπουν ψηφιακά σε MPEG-4 χωρίς παράσιτα και χιόνια.

Μεταμεσονύχτιες ώρες η Digea εκπέμπει δοκιμαστικά λίγο πριν το ψηφιακό switch on. Έχει τύχει να παρακολουθήσετε κάποια από τις δοκιμαστικές ψηφιακές εκπομπές; Αν ναι, από πιο σημείο εκπομπής και τι ώρα; Μαθαίνω ότι εχθές το βράδυ στις 2:00 υπήρξε εκπομπή από τον Υμηττό.

, Ψηφιακή Τηλεόραση Digea, Λίγο πριν το switch on στην Αττική

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ssarl

Εκπομπές από τον Υμηττό γίνονται καθημερινά το τελευταίο διάστημα μετά τα μεσάνυκτα. Το Σάββατο υπήρξε και πολύωρη απογευματινή εκπομπή.Καλή ποιότητα σήματος, καθόλου παράσιτα, αλλά δεν μπορείς να εκπέμπεις το 2010 σε 4:3 (το ΣΚΆΙ εκπέμπει σε 16:9). Η ανάλυση είναι 576i. Όχι HiDef αλλά ικανοποιητική.

alex

nai to skai ekpebi 16:9 ala apo oso xero na to po apla traboun tin ikona

bluepanther

και εγώ είχα πετύχει μια φορά ψηφιακή εκπομπή,στις 26 Μαϊου λίγο μετά τις 12 το βράδυ,αλλά μετά από κανα σαραντάλεπτο χάθηκε το σήμα

manolis

απορια

εγω που εχω το full πακετο της nova αξιζει να παρω αποκωδικοποιητη? θα δω καποια διαφορα στην ποιοτητα της μεταδοσης? θα μου χρειαστει? φανταζομαι μονο σε περιπτωση που παθει κανενα απο τα συχνα black out η nova θα τον χρειαστω

jimv26

Θα γίνει Σαχάρα η Κρήτη σε 10 χρόνια?? 😀

alex

αυτην την ωρα γινονται δοκιμαστικα απο την digea

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Digea

Digea: Επανασυντονίστε τα ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης [οδηγός βήμα-βήμα]

Μάθε πως να συντονίσεις ξανά τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια βήμα βήμα. Επανασυντονίστε τους δέκτες σας, την τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή εύκολα.

Reviews Digea EDISION featured

EDISION PICCO T2 hands-on: Δεκτικός στα νέα φορμά τηλεόρασης [DVB-T2]

Δοκιμάζουμε τον επίγειο αποκωδικοποιητή DVB-T2 EDISION PICCO T2 για να είστε έτοιμοι για την 2η Ψηφιακή Μετάβαση με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Software Digea

Digea: Πως επανασυντονίζω τα κανάλια τηλεόρασης [οδηγός βήμα-βήμα]

Κατά την μετάβαση στις νέες συχνότητες της ψηφιακής τηλεόρασης μέσω της Digea θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τους δέκτες σας, τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή.

Software Digea featured

DIGEA: Ξεκινάει η 2η Ψηφιακή Μετάβαση, μάθε ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ξεκινά από κοινού από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση.