dte-Digital Technology Expo | ISS – AVL Digital PRO

Η εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων Premier Events Group, που διοργανώνει τη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας dte -Digital Technology Expo, το περιοδικό AV Pro και η Smart Press, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τη δημιουργία της έκθεσης «ISS – AVL Digital PRO» (Integrated Systems Solutions – Αudio Video Lighting Digital PRO), η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την dte 2008, που διοργανώνεται με επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά.

Οι εκθέσεις ISS – AVL Digital PRO και dte θα πραγματοποιηθούν από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2008, σε δύο διαφορετικά επίπεδα του πιο σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, του Expo Athens στην Ανθούσα.

H ISS – AVL Digital PRO είναι η πρώτη έκθεση «εργαλείο» Β2Β στην Ελλάδα, που «δίνει λύσεις για το μέλλον» και -σε συνδυασμό με τη dte-εκφράζει απόλυτα τη σύγκλιση των τεχνολογιών, των προ-διαγραφών και των αναγκών του ευρύτερου επαγγελματικού κλάδου, που έχει ως αντικείμενο τις Installation, Live και Integration εφαρμογές και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους τομείς: Audio (Live, Installation, Studio, Μουσική Τεχνολογία), Lighting (Shows, Installation, Αρχιτεκτονικός φωτισμός), Projection (εφαρμογές προβολικών συστημάτων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, Digital Signage) Video (Broadcasting, Post Production), Δομημένων Καλωδιώσεων, Υποδομών και Παρελκομένων (αναλώσιμα, αξεσουάρ) κ.ά.

Απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες του χώρου: μεταπωλητές, εγκαταστάτες, integrated systems installers, μηχανικούς ήχου, ηχολήπτες, DJ’s, lighting designers, φωτιστές, τεχνικούς, αρχιτέκτονες, επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης και διασκέδασης (ξενοδοχεία, bar, club, κέντρα διασκέδασης), διοργανωτές εκδηλώσεων, τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και δημόσιους φορείς.

Η ISS – AVL Digital PRO φιλοδοξεί να αποτελέσει την ετήσια συνάντηση του ευρύτερου κλάδου των Live, Installation και Integration εφαρμογών.

Η στρατηγική συνδιοργάνωση με την ήδη καταξιωμένη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας dte, ολοκληρώνει την ISS – AVL Digital PRO, εξασφαλίζοντας ένα διευρυμένο περιβάλλον prosumer και B2B, που εγγυώνται η άρτια οργανωτική δομή, η απόλυτα στοχευμένη επικοινωνία και η διευρυμένη επισκεψιμότητα. Η συνεργασία της εκθεσιακής εταιρίας Premier Events Group με το AVPro, το κορυφαίο περιοδικό του επαγγελματικού χώρου και η εμπειρία της Smart Press, αποτελούν τα πιο ουσιαστικά εχέγγυα επιτυχίας της ISS – AVL Digital PRO.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nmpardakis

ποτε είναι η dte. Το techblog θα είναι εκεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.