Earcare SET 820, Ακουστικά τηλεόρασης για άτομα με παθήσεις βαρηκοΐας

Τα νέα γερμανικά ακουστικά τηλεόρασης Sennheiser SET 820 από την Earcare, διευκολύνουν την καθημερινότητά σας αφού σας επιτρέπουν να ακούτε στην επιθυμητή ένταση χωρίς να ενοχλείτε κανέναν. Ο ήχος της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου μεταφέρεται ασύρματα στα αυτιά σας, χωρίς να χρειάζεται να απομονώσετε τον ήχο από τα άλλα μέλη της οικογένειας που παρακολουθούν.

, Earcare SET 820, Ακουστικά τηλεόρασης για άτομα με παθήσεις βαρηκοΐας

Το σύστημα SET 820 αποτελεί ιδανική επιλογή για άτομα με φυσιολογική ακοή αλλά και ανθρώπους με ήπιες έως σοβαρές παθήσεις βαρηκοΐας. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, με ένα μοναδικό χειριστήριο διευκολύνει τη χρήση από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης με βάση την ακουστική δυνατότητα του χρήστη του, ενώ παράλληλα διαθέτει ρυθμιστικό εξισορρόπησης ήχου για κάθε αυτί ξεχωριστά. Λειτουργεί ασύρματα με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για να μπορείτε άνετα να κινηθείτε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, χωρίς να δεσμεύεστε από καλώδια, παρέχοντας κορυφαία ποιότητα ήχου.

Διατίθεται στην τιμή των 219 ευρώ ενώ μια πιο απλή έκδοση, το SET-50, διατίθεται στα 139 ευρώ, ώστε να είναι προσιτό σε όλους. Η Earcare συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Σπανός

πριν αποφασίσω να πάρω ακουστικά για τηλεόραση θα ήθελα να με πληροφορήσετε υπεύθυνα για το είδος των ακουστικών που θα μου προτείνατε, λαμβάνοντας υπόψη τα εξής: 1). Έχω πρόβλημα ελαφράς βαρηκοίας και δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω πολλές λέξεις, όταν είμαι σε θορυβόδες μέρος. 2). Δεν χρησιμοποιώ εντούτοις κανένα είδος ακουστικών για να συζητώ, μέσα ή έξω από το σπίτι. 3). Όταν όμως παρακολουθώ τηλεόραση, ανεβάζω κάπως την ένταση του ήχου, αλλά μ’ αυτό ενοχλούνται αρκετά οι άλλοι. 4) Κάποια ενσύρματα ακουστικά που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα για να ακούω καλά τηλεόραση, δυστυχώς δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω πλέον, γιατί άλλαξα τηλεόραση και η καινούργια συσκευή “smart tv” της SAMSUNG, έχει το εξής πρόβλημα: Όταν τοποθετώ το βύσμα των ακουστικών στην υποδοχή της τηλεόρασης, διακόπτεται εντελώς ο εξωτερικός ήχος της τηλεόρασης, οπότε για να μπορέσουν να ακούσουν και οι άλλοι τηλεόραση, θα πρέπει να πάω να βγάλω το βύσμα από τηνυποδοχή του. Αυτό βέβαα κουράζει όταν γίνεται συνεχεια και είναι κάτι που δεν το είχα με τις άλλες τηλεοράσεις. Τοποθετούσα μόνιμα το βύσμα των ακουστικών στην υποδοχή του, και μπορούσα από το τηλεκοντρόλ να ανοίγω και να κλείνω τον ήχο της τηλεόρασης, εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα λοιπόν ψάχνω να βρω ασύρματα… Συνέχεια »

Κώστας Σπανός

Αντί για σχόλια, με ενδιαφέρει να πάρω απάντηση στο ερώτημά μου. Τα σχόλιά μου θα τα πάρετε στη συνεχεια.

Κώστας Σπανός

πρέπει να σας κάνω καλά σχολια, αφού το ρομπότ σας δεν με εξυπηρετεί;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.