Earcare SET 820, Ακουστικά τηλεόρασης για άτομα με παθήσεις βαρηκοΐας

3

Τα νέα γερμανικά ακουστικά τηλεόρασης Sennheiser SET 820 από την Earcare, διευκολύνουν την καθημερινότητά σας αφού σας επιτρέπουν να ακούτε στην επιθυμητή ένταση χωρίς να ενοχλείτε κανέναν. Ο ήχος της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου μεταφέρεται ασύρματα στα αυτιά σας, χωρίς να χρειάζεται να απομονώσετε τον ήχο από τα άλλα μέλη της οικογένειας που παρακολουθούν.

Το σύστημα SET 820 αποτελεί ιδανική επιλογή για άτομα με φυσιολογική ακοή αλλά και ανθρώπους με ήπιες έως σοβαρές παθήσεις βαρηκοΐας. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, με ένα μοναδικό χειριστήριο διευκολύνει τη χρήση από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης με βάση την ακουστική δυνατότητα του χρήστη του, ενώ παράλληλα διαθέτει ρυθμιστικό εξισορρόπησης ήχου για κάθε αυτί ξεχωριστά. Λειτουργεί ασύρματα με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για να μπορείτε άνετα να κινηθείτε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, χωρίς να δεσμεύεστε από καλώδια, παρέχοντας κορυφαία ποιότητα ήχου.

Διατίθεται στην τιμή των 219 ευρώ ενώ μια πιο απλή έκδοση, το SET-50, διατίθεται στα 139 ευρώ, ώστε να είναι προσιτό σε όλους. Η Earcare συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

3
Σχόλια

avatar
3 Συνολικά σχόλια
0 Απαντήσεις
0 Ακόλουθοι
 
Το σχόλιο που αντέδρασαν οι περισσότεροι χρήστες
Το πιο δημοφιλές σχόλιο
1 Σχολιαστές
Κώστας Σπανός Πρόσφατοι σχολιαστές
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
νεώτερο παλαιότερο πιο δημοφιλές
Να ειδοποιηθώ όταν
Κώστας Σπανός
Επισκέπτης

πριν αποφασίσω να πάρω ακουστικά για τηλεόραση θα ήθελα να με πληροφορήσετε υπεύθυνα για το είδος των ακουστικών που θα μου προτείνατε, λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:
1). Έχω πρόβλημα ελαφράς βαρηκοίας και δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω πολλές λέξεις, όταν είμαι σε θορυβόδες μέρος.
2). Δεν χρησιμοποιώ εντούτοις κανένα είδος ακουστικών για να συζητώ, μέσα ή έξω από το σπίτι.
3). Όταν όμως παρακολουθώ τηλεόραση, ανεβάζω κάπως την ένταση του ήχου, αλλά μ’ αυτό ενοχλούνται αρκετά οι άλλοι.
4) Κάποια ενσύρματα ακουστικά που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα για να ακούω καλά τηλεόραση, δυστυχώς δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω πλέον, γιατί άλλαξα τηλεόραση και η καινούργια συσκευή “smart tv” της SAMSUNG, έχει το εξής πρόβλημα: Όταν τοποθετώ το βύσμα των ακουστικών στην υποδοχή της τηλεόρασης, διακόπτεται εντελώς ο εξωτερικός ήχος της τηλεόρασης, οπότε για να μπορέσουν να ακούσουν και οι άλλοι τηλεόραση, θα πρέπει να πάω να βγάλω το βύσμα από τηνυποδοχή του. Αυτό βέβαα κουράζει όταν γίνεται συνεχεια και είναι κάτι που δεν το είχα με τις άλλες τηλεοράσεις. Τοποθετούσα μόνιμα το βύσμα των ακουστικών στην υποδοχή του, και μπορούσα από το τηλεκοντρόλ να ανοίγω και να κλείνω τον ήχο της τηλεόρασης, εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τώρα λοιπόν ψάχνω να βρω ασύρματα ακουστικά, που όταν τα χρησιμοποιώ δεν θα διακόπτεται ο ήχος της τηλεόρασης και θα μπορούν όλοι να παρακολουθούν σε κανονική ένταση τον ήχο κι εγώ να ακούω επίσης άνετα και καλά μέσω των ασύρματων ακουστικλων που θα μου προτείνατε, Το μονο που με απασχολεί είναι, το εαν τα ακουστικά αυτά θα ¨ξεσυντονίζονται” εύκολα και το εάν θα σφυρίζουν ή θα κάνουν διάφορους άλλους ήχους, παράσιτα και βόμβους.
Με βάση λοιπόν όλα τα πιο πάνω, ποιό μοντέλο ακουστικών θα μου υπδεικνύατε, σε μια πολύ καλη τιμή και τι είδους εγγύηση προσφέρετε.
Ελπίζω να πάρω σύντομα απάντησή σας, με e-mail,
Ευχαριστώ

Κ. Σπανος

Κώστας Σπανός
Επισκέπτης

Αντί για σχόλια, με ενδιαφέρει να πάρω απάντηση στο ερώτημά μου. Τα σχόλιά μου θα τα πάρετε στη συνεχεια.

Κώστας Σπανός
Επισκέπτης

πρέπει να σας κάνω καλά σχολια, αφού το ρομπότ σας δεν με εξυπηρετεί;;;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα