Epson | myEpsonPrinter.eu

Η Epson ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας διαδικτυακής πύλης Αυτή η διαδικτυακή πύλη προσφέρει ένα πλούσιο σύνολο λειτουργιών, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τις εκτυπώσεις τους από απόσταση. Παρέχει ασφαλή, ζωντανή πληροφόρηση για την κατάσταση των εκτυπωτών, συμπεριλαμβανομένων των υπενθυμίσεων συντήρησης και των επιπέδων του μελανιού και επιτρέπει τον έλεγχο δαπανών σε όλες τις εργασίες εκτύπωσης.

Το myEpsonPrinter.eu έχει ως σκοπό επίσης να επιτρέψει στους συνεργάτες και τους πελάτες να αυξήσουν τις εμπορικές τους ευκαιρίες και να ενισχύσουν τις σχέσεις τους, λόγω της σωστής χρήσης και της ανάλυσής των πληροφοριών των εκτυπωτών.

Η πύλη myEpsonPrinter.eu επιτρέπει στους ιδιοκτήτες Epson Stylus Pro να ανακτήσουν τεχνικές πληροφορίες απευθείας και να ελέγξουν κάθε εκτυπωτή ξεχωριστά από το δίκτυό τους και από απόσταση μέσω διαδικτύου. Σε ένα περιβάλλον παραγωγής αυτό θα εκμηδενίσει οποιοδήποτε περιττό χρόνο διακοπής των εκτυπωτών. Η πύλη μπορεί, επίσης, να προσεγγιστεί από απόσταση από τους υπεύθυνους, κερδίζοντας χρόνο και περιττά έξοδα κλήσεων, ενισχύοντας την τρέχουσα υπηρεσία Cover+ που προσφέρει η Epson.

Οι έμποροι της Epson μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ασφάλεια με τους πελάτες μέσω της πύλης myEpsonPrinter.eu για να προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα λύσεων και υπηρεσιών, όπως ένα κεντρικό σημείο διαχείρισης. Η δραστηριότητα εργασιών εκτύπωσης, οι πληροφορίες υλικού, τα επίπεδα του μελανιού και το ιστορικό των εκτυπωτών μπορούν επίσης να μοιραστούν άμεσα μεταξύ συνεργατών και πελατών, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο νέες εμπορικές ευκαιρίες ή επιχειρησιακά πρότυπα που ταιριάζουν με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Με όλες τις πληροφορίες να περνούν άμεσα στους πελάτες της Epson εξασφαλίζεται και η προστασία της πληροφορίας.

Το myEpsonPrinter.eu θα περιλαμβάνεται χωρίς κόστος με το νέο «οικολογικό» εκτυπωτή της Epson, Stylus Pro GS6000, για τα πρώτα τρία χρόνια μετά από την εγγραφή και θα περιληφθεί επίσης με όλες τις συσκευασίες Cover+ στη σειρά Epson των εκτυπωτών μεγάλου format.

Βασικά χαρακτηριστικά του myEpsonPrinter.eu:
• Διαχείριση εκτυπωτών, οπουδήποτε, οποτεδήποτε απλά με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
• Σύστημα έγκαιρης (ή πλήρως διαμορφώσιμης) ειδοποίησης για προηγμένη υποστήριξη.
• Εκτενής ενημέρωση για δυνατότητα ανάπτυξης νέων επιχειρησιακών πρότυπων για τους εμπόρους και τους πελάτες τους.
• Ενημερωμένες πληροφορίες σε λιγότερο από ένα λεπτό.
• Ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις.
• Πλήρως εναρμονισμένο με το νέο πρόγραμμα «Συλλογή & Ανακύκλωση» της Epson για τα δοχεία μελάνης.

Το myEpsonPrinter.eu θα είναι διαθέσιμο για τους πελάτες του Epson Stylus Pro GS6000 από την 1η Οκτωβρίου 2008 και από την 1η Δεκεμβρίου 2008 για όλους τους άλλους χρήστες εκτυπωτών μεγάλου format της Epson.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.