Το EYBOIA PALACE στην Χαλκίδα εξοπλίζεται με Dynacord

0

Evoia PalaceTo ΕΥΒΟΙΑ ΠΑΛΑΣ είναι πολύ γνωστό στους κατοίκους της Χαλκίδας και της Εύβοιας γενικότερα. Είναι ένα κέντρο με πολλά χρόνια παρουσίας στην περιοχή, έχοντας δεχθεί στους φιλόξενους χώρους του εκδηλώσεις διαφόρων τύπων, από γιορτές γάμων και βαφτίσεων μέχρι συγκεντρώσεις πολιτικών κομμάτων και αθλητικών σωματείων.

Ο λόγος που συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις των ντόπιων είναι το μεράκι του ιδιοκτήτη του, του Βαγγέλη Βαρδακώστα, ο οποίος το ξεκίνησε καθαρά από μεράκι πριν από 20 σχεδόν χρόνια και συνεχίζει με πολύ κόπο να το κρατάει ζωντανό και πάντα ποιοτικό σε κάθε πλευρά της οργάνωσης, από την ποιότητα φαγητού, την εξυπηρέτηση, τον εξαερισμό και φυσικά την ποιότητα ήχου.

Πρόκειται για μια μεγάλη αίθουσα, η οποία είναι ικανή να εξυπηρετήσει 1000-1200 άτομα στα τραπέζια της, με μεγάλη πίστα 100 τετραγωνικών μέτρων για χορό και σκηνή που μπορεί να φιλοξενήσει συγκροτήματα κάθε είδους μουσικής, από λαϊκά και δημοτικά, μέχρι rock και pop μπάντες. Ο ίδιος ο Βαγγέλης Βαρδακώστας, όντας τραγουδιστής που τραγουδάει κάθε εβδομάδα στο κέντρο, είναι ιδιαίτερα απαιτητικός στο θέμα της ηχητικής ποιότητας που θα προσφέρει στον κόσμο και στον ήχο που θα ακούν οι μουσικοί.

Έχοντας περάσει από αρκετά ηχητικά συστήματα στα 20 και πλέον χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, είχε ήδη πολύ καλή γνώμη για τα προϊόντα της Dynacord, με τα οποία δούλεψε πολλές φορές με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, ενώ κάποια ηχεία της χρησιμοποιούσε στο κέντρο σε μόνιμη βάση. Έτσι όταν αποφάσισε να κάνει μια ριζική ανακαίνιση στον ήχο του κέντρου, η Dynacord ήταν μέσα στις εταιρείες που θα εξέταζε. Μόνο που η αναζήτησή του ήταν μεγάλη, γιατί μόλις άκουσε τον ήχο του συστήματος Line Array COBRA 2 της Dynacord με τους νέους ενισχυτές Power H και τα FIR φίλτρα, πραγματικά το ερωτεύτηκε και το έκλεισε αμέσως.

Και αυτό είναι το σύστημα που εφαρμόστηκε στο EYBOIA PALACE. Το νέο COBRA 2 με τους ενισχυτές POWER H και τους ενσωματωμένους processors RCM 26 που εφαρμόζουν τα νέα FIR φίλτρα, για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το όνειρο των
ηχοληπτών για ένα σύστημα PA που να παίζει σαν studio monitor, τώρα πια είναι πραγματικότητα. Ακόμη με το νέο πρόγραμμα IRIS NET ο τεχνικός της εγκατάστασης έχει στα χέρια του ψηφιακά, όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για να προσαρμόσει το σύστημα στις ιδιαιτερότητες του χώρου, όπως delay, γραφικά και παραμετρικά EQ και φίλτρα. Η τοποθέτηση έγινε, σύμφωνα με το πρόγραμμα
προσομοίωσης που προσφέρει δωρεάν η Dynacord σε κάθε σύστημά της, με τους δορυφόρους κρεμασμένους για καλύτερη διασπορά, ενώ τα μπάσα έμειναν στο έδαφος.

Επίσης το σύστημα συμπληρώθηκε από 4 monitors από την νέα σειρά Variline, τα VL122, τα οποία κρεμάστηκαν από το ταβάνι και κάλυψαν όλη την πίστα, ενώ στην θέση της κονσόλας μπήκε η νέα CMS 2200. Το τελικό αποτέλεσμα δικαιολόγησε απόλυτα την επιλογή του κου. Βαρδακώστα, αφού έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά ένας γνώστης του ήχου: εξαιρετική ηχητική ποιότητα και διαύγεια χάρη στα FIR φίλτρα, ομοιόμορφη διασπορά χάρη στην σχεδίαση line array, υψηλή ισχύ και αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ασφάλεια με τα 3 χρόνια πλήρους εγγύησης που προσφέρει μόνο η Dynacord.

Δείτε επίσης:
> Νόμιμες κόπιες Blu-ray και HD DVD
> Το techblog.gr στις ειδήσεις της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ
> Υγιεινή και καθαριότητα μικροφώνου

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα