Facebook, Η χρήση του αποκλειστικά από κινητό παρουσιάζει αύξηση 23%

Πάει ο καημένος ο desktop, μας αφήνει χρόνους, όλα στο smartphone θα τα κάνουμε, ε; Τουλάχιστον οι web socialistas εκεί έξω δείχνουν να στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην οθόνη του κινητού και όχι του υπολογιστή για να κάνουν like, poke και τα συναφή στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη, το Facebook.

Το Facebook, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι πάνω από το 20% των mobile χρηστών του (μιλάμε για συνολικά 543 εκατομμύρια άτομα που έχουν μια Mobile εκδοχή του στο κινητό τους) μπήκε στο κοινωνικό δίκτυο από το κινητό. Αυτό σημαίνει ότι 102 εκατομμύρια άτομα μπήκαν στο Facebook από το κινητό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι 83 εκατομμύρια ήταν ο πληθυσμός της χώρας που διαλέγει να έχει πρόσβαση στο Facebook αποκλειστικά και μόνο από το κινητό. Αυτή η χώρα αυξάνει τον πληθυσμό της με ρυθμό 23% σε χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2012.

Κάτι μας λέει ότι θα μας φλομώσει στη mobile διαφήμιση λίαν συντόμως το FB…

, Facebook, Η χρήση του αποκλειστικά από κινητό παρουσιάζει αύξηση 23%

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Αν είχε και app της προκοπής τα πράγματα θα ήταν καλύτερα 😛

Spookaki

Ανέκαθεν μας φλομώνει με διαφημίσεις το φβ τύπου κάψου όπου και αν βρεθείς στις διακοπές. Ενημέρωσε που βρίσκεσαι κάνε πόουκ κάνε τσεκ ιν κλπ. Έχει και γίνει μόδα το check in οπότε…

antonis

συμφωνώ

Δημητρης K.

συμφωνω με τον φιλο/η azriel84,το fb app ειναι για τον καδο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.