Fnac στο Μοναστηράκι, Εγκαίνια με δυνατές προσφορές

Ta Fnac ανοίγουν κατάστημα στο Μοναστηράκι και κάνουν εγκαίνια με 3 αχτύπητες προφορές. Αυτή την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί προσφέρει 42 άρα Plasma LG 42PQ2000 με 399 ευρώ, την κονσόλα Nintendo Wii Sports Pack 159 ευρώ και ψηφιακή φωτογραφική Fujifilm A230 12 Megapixels 69 ευρώ. Οι τιμές είναι πολύ καλές και 20-50 ευρώ κάτω από το πιο φτηνό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η 42άρα LG έχει ανάλυση 1024×768 και προορίζεται για αναπαραγωγή τηλεοπτικού σήματος, δεν σας την προτείνω για DVD ή Blu-Ray. Η τιμή της είναι 50 ευρώ από το πιο φτηνό e-shop που βρήκα στο skroutz.gr.
Το Nintendo Wii δεν χρειάζεται συστάσεις. Εξαιρετική τιμή 20 ευρώ κάτω από τα αποτελέσματα που δίνει το skroutz.
Τέλος, την Fujifilm δεν την προτείνω σε κανέναν. Μπορεί να είναι πολύ φτηνή, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα τα μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών κάτω από τα 159 ευρώ δεν αξίζουν.

Fnac Μοναστηράκι
Μητροπόλεως 80 & Αιόλου

Επεξεργάστηκε την 8 Νοεμβρίου 2009 20:36

Σχόλια

  • Σε καταλαβαίνω απόλυτα 24gr. Ότι και να πεις έχεις δίκιο, ακόμα και τα Techblog Workshop που κάνουμε με δική μας πρωτοβουλία, αναγκαστικά γίνονται στην πρωτεύουσα. Σκέφτομαι πως θα μπορούσαμε να το φτάσουμε πιο μακριά, η τεχνολογία είναι για όλους, όχι μόνο για του Αθηναίους.
    Η καταγωγή μου είναι από το Ρέθυμνο, περνάω 1-2 μήνες εκεί το καλοκαίρι, και έχω δει πως είναι τα πράγματα. Ευτυχώς το ίντερνετ μας ενώνει!

  • δεν ανοιγει και κανενα στην Λαρισα
    να χαρουμε και εμεις....
    γιατι το πλαισιο την εχει δει και πολυ!!!

  • Έλα ρε, καλές τιμές έχει το Πλαίσιο και βάζει και έως 12 άτοκες με πιστωτική. Δεν το κάνουν οι περισσότεροι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.