Νέα υπηρεσία Forthnet 2play

Με την νέα υπηρεσία Forthnet 2play, όλοι, έχουν τη δυνατότητα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν απεριόριστη σύνδεση στο broadband internet και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, χωρίς χρονοχρέωση, με ένα σταθερό μηνιαίο κόστος.

Η υπηρεσία διατίθεται σε όλες τις περιοχές της χώρας, στην ταχύτητα του 1 Mbps. Ειδικά για τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Forthnet 2play, απολαμβάνουν στην ίδια τιμή (39,9 €/ μήνα), broadband internet σε ταχύτητα 4 Mbps, ενώ παράλληλα, αποδεσμεύονται πλήρως και από τα πάγια τέλη ΟΤΕ.
Με Forthnet 2play οι Έλληνες καταναλωτές έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο του broadband και τις δυνατότητες που προσφέρει στην επικοινωνία, την ενημέρωση, τη διασκέδαση και γενικά τη δραστηριότητα όλων των μελών της οικογένειας, απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saxtus

Όσοι έχουν ISDN γραμμές (όπως εγώ), είτε πρέπει να γυρίσουν σε PSTN πετώντας ότι ISDN εξοπλισμό έχουν (τηλ. κέντρο, ADSL router, extra MSN αριθμούς) είτε να συνεχίσουν να πληρώνουν πάγιο στον ΟΤΕ παραμένοντας στο shared LLU με ότι επιπτώσεις έχει αυτό…

Σύμφωνα με τηλεφώνημα που έκανα χτες στο τμήμα πωλήσεων της Forthnet σύντομα θα υποστίζονται και οι ISDN γραμμές από το double-play… Άντε με το κάλο…

Φυσικά το μεγάλο κακό είναι ότι θα πρέπει να μείνουμε ένα μήνα χωρίς internet μέχρι να γίνει η μετατροπή… Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα κάνω χωρίς ADSL…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.